Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγέλη από αδέσποτα στην Τερψιθέα Πατρών τρομοκρατεί τους κατοίκους- Ορμητήριό τους, εγκαταλελειμμένο οικόπεδο- ΦΩΤΟ

Αγέλη από αδέσποτα στην Τερψιθέα Πατρών ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο δήμος έχει ενημερωθεί

Μια άναρχη κατάσταση σε εγκαταλελειμένο οικόπεδο στην περιοχή της Τερψιθέας καταγγέλουν κάτοικοι που διαμένουν εκεί. Λίγα μέτρα πίσω από το ξενοδοχείο Δελφίνι η περιοχή έχει μετατραπεί σε ζούγκλα από τα αργιόχορτα και τα δέντρα, που παραμένουν και αναπτύσσονται εδώ και μήνες, ενώ το πρόβλημα εντείνεται από την παρουσία πολλών αδέσποτων.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr κάποιοι κάτοικοι της περιοχής ταϊζουν τα αδέσποτα, ωστόσο αυτό έχει παρενέργειες κυρίως τις νυχτερινές ώρες, οπότε και τα σκυλιά βγάινουν από το οικόπεδο, κυκλοφορούν ως αγέλη στους δρόμους της περιοχής και αρκετές φορές ακόμη επιτίθενται σε πολίτες που βγάζουν τα δικά τους σκυλιά βόλτα. Τα γαβγίσματα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα αδέσποτα που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, αρκετές φορές κάνουν επιθετικές κινήσεις σε όσους κάτεβάζουν τα σκουπίδια το βράδυ, καθώς οι κάδοι είναι δίπλα στο εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που έχουν βρει καταφύγιο.

Ο καταγγέλων έχει πάρει τηλέφωνο στον Δήμο όπου τον ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί το απαγορεύει η νομοθεσία (δεν μπορούν δηλαδή να συγκεντρώσουν τα αδέσποτα σε ένα χώρο).

"Οκ, η νομοθεσία δεν επιτρέπει τον εγκλεισμό τους. Οκ, ο Δήμος δεν μπορεί/θέλει να κάνει κάτι. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Να περιμένουμε να μας δαγκώσουν, να κινδυνεύουν τα παιδιά μας όταν πηγαίνουν στο σχολείο, ή σε άλλες δραστηριότητες; Ξέρετε ότι πολλοί από την περιοχή άλλαξαν τα δρομολόγιά τους, κάνοντας κύκλους, ή χρησιμοποιώντας ταξί, για να αποφύγουν να περάσουν πεζοί από την περιοχή δίπλα στο οικόπεδο-ζούγκλα;", αναφέρει ο πατρινός κάτοικος της Τερψιθέας, στην καταγγελία του.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο όπου εντοπίζεται το πρόβλημα -σύμφωνα με την καταγγελία- βρίσκεται μεταξύ των οδών Επιδαύρου, Μαρκορά και Τερτσέτη.

Ανάλογη κατάσταση αναφέρεται και σε οικόπεδο στην Γ. Τερτσέτη

Ανάλογη κατάσταση αναφέρεται και σε οικό...

Ανάλογη κατάσταση αναφέρεται και σε οικόπεδο στην Γ. Τερτσέτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις