Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεπουλούσαν στο eBay φωτογραφίες της δολοφονημένης οικογένειας Χρυσαφίδη

Ξεπουλούσαν στο eBay φωτογραφίες της δολ...

Δεν υπήρξε όμως ενδιαφέρον

Σε πλειστηριασμό στο eBay ξεπουλάνε κάποιοι επιτήδειοι τα αναμνηστικά της τετραμελούς οικογένειας Χρυσαφίδη που ξεκληρίστηκε μέσα στην βίλα της στην Εκάλης πριν από 27 χρόνια. Όπως αναφέρει στο σχετικό του ρεπορτάζ το dikastiko.gr πρόκειται για δύο φωτογραφίες των θυμάτων αυτού του μοναδικού στα ελληνικά χρονικά θρίλερ τις οποίες βγάζει στο σφυρί μια εταιρεία που ονομάζεται nordicpix κι έχει την έδρα της στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.

Στη μια από τις φωτογραφίες απεικονίζονται ο βασικός ύποπτος, ο μπάτλερ Πρασέρτ Σερτουασάνα, 28 χρόνων τότε, που ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του Ουαζίτα και στην άλλη ο 41χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Χρυσαφίδης να πίνει μπύρα στο οικογενειακό γιοτ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πλειστηριασμός έκλεισε 4ης Δεκεμβρίου, αλλά το ενδιαφέρον του κοινού είναι κυριολεκτικά μηδενικό, αφού δεν υπάρχει ούτε μια επίσκεψη.

Τα ίχνη της οικογένειας χάθηκαν στις 17 Ιουνίου 1991. Τελευταία που είδε ζωντανούς τον Μιχάλη Χρυσαφίδη, την Αγγλίδα σύζυγό του Ελίζαμπεθ και τους γιους τους Γιώργο και Μιχάλη, ήταν μια οικογενειακή φίλη που τους επισκέφτηκε στην Εκάλη. Το επόμενο πρωί, ο επιχειρηματίας δεν πήγε στο εργοστάσιο και οι συνεργάτες του που τηλεφώνησαν στο σπίτι άκουσαν τον Ταϊλανδό μπάτλερ να τους λέει ότι η οικογένεια είχε φύγει για διακοπές και θα επέστρεφε στις 28 Ιουνίου.

Η πολυήμερη απουσία χωρίς επικοινωνία, φάνηκε περίεργη στον ανιψιό του Χρυσαφίδη, Αλέξανδρο Μακρίδη, που πήγε στη βίλα μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων του εργοστασίου και έναν γείτονα και άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά. Το θέαμα που αντίκρισαν, θύμιζε ταινία τρόμου. Σε τρία ξεχωριστά δωμάτια στο υπόγειο, όπου τα πάντα ήταν καλυμμένα με αίμα, βρίσκονταν σκεπασμένα με κουβέρτες και πετσέτες τα πτώματα και των τεσσάρων μελών της οικογένειας!

Ο 16χρονος Μιχάλης ήταν φιμωμένος με ένα κουρέλι και δεμένος χειροπόδαρα με σχοινί στο ένα δωμάτιο. Είχε ξυλοκοπηθεί με τόση αγριότητα με βαριοπούλα που το στέρνο του είχε σπάσει! Το άτυχο παιδί υπολογίστηκε από τους ιατροδικαστές ότι είχε πεθάνει στις 20 Ιουνίου, όπως και ο αδελφός του Γιώργος, που επίσης ήταν δεμένος χειροπόδαρα και χτυπημένος με τσεκούρι! Ο πατέρας τους πέθανε την επόμενη μέρα, δεμένος μόνο στα χέρια, αφού υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει τα σπλάχνα του να ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου! Οι αρχές υπολόγισαν ότι η οικογένεια βασανίστηκε για 4 ολόκληρες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις