Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλατεία Όλγας: Και δεν τα φώτισαν γιορτινά και τα ξαναφόρτωσαν και τα πήραν...-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πλατεία Όλγας: Και δεν τα φώτισαν γιορτι...

Τα 10 σπιτάκια του Καρναβαλικού συνεργείου

Για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς τοποθετήθηκαν στο πάνω πλαινό μέρος της πλατείας Όλγας (Εθνικής Αντίστασης) προς την πλευρά της Κολοκοτρώνη, 10 σπιτάκια - κατασκευές του Καρναβαλικού συνεργείου του Δήμου Πατρέων που όπως είχαν υποσχεθεί οι υπεύθυνοι, θα φωτίζονταν ανάλογα προκειμένου να χαρίσουν έναν εορταστικό τόνο στην πλατεία. Επίσης στόχος ήταν η εκεί προσωρινή τοποθέτηση τους να συνδυαστεί με το αιωνόβιο, σκιερό δέντρο που βρίσκεται στο σημείο αλλά και την παιδική χαρά όπου γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους.

Τελικά για το εικοσαήμερο που τα «κουκλίστικα» σπιτάκια παρέμειναν στην πλατεία, παρατηρήσαμε πως οι άνθρωποι του Δήμου τα…άφησαν στην τύχη τους και δεν τα είδαμε ποτέ φωτισμένα όπως ήταν η υπόσχεση. Τα σπιτάκια που ομόρφυναν κάπως την πλευρά αυτή της πλατείας δεν έτυχαν της ανάλογης προσοχής ούτε και από τους περαστικούς αφού τα έβλεπαν…μόνα και έρημα και χωρίς όπως προείπαμε γιορτινό φωτισμό. Γιατί άραγε;

Έτσι το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019 είδαμε συνεργείο του Δήμου και υπαλλήλους να φορτώνουν τα εν λόγω σπιτάκια και να τα παίρνουν. Το ερώτημα είναι αφού τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν ως Χριστουγεννιάτικο φόντο και διάκοσμος, τι ενοχλούσαν, να τα αφήσουν στο πράσινο της πλατείας. Ίσα ίσα που έδιναν μία άλλη νότα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις