Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Ιταλία, συνελήφθησαν

Πάτρα: Δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην ...

Στο νέο λιμάνι

Σε συλλήψεις προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στο νέο λιμάνι χθες το απόγευμα. Aναλυτικά:

Συγκεκριμένα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας προέβησαν στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών ηλικίας 57, 38, 24 και 21 ετών, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 57χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, να μεταφέρει τον 38χρονο, τον 24χρονο και τον 21χρονο, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Επίσης, τα ανωτέρω στελέχη προέβησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού ο οποίος σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας με τη συνδρομή στελεχών του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο νότιο λιμένα Πατρών, κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος να μεταφέρει το ανήλικο τέκνο του για λογαριασμό του οποίου κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Από Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα και το ανωτέρω έγγραφο.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ημεδαπός για παραβίαση περιοριστικών όρων καθώς εις βάρος του υπήρχε διοικητικό μέτρο με είδος «Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» το οποίο είχε επιβληθεί από τη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας".

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις