Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά την περσινή «πόρτα», φέτος ο Δήμος ανέθεσε τον κρυμμένο θησαυρό στα πληρώματα του +πληρωματικού!

Μετά την περσινή «πόρτα», φέτος ο Δήμος ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στις 19 Ιανουαρίου το πρώτο παιχνίδι

Σε καρναβαλικά πληρώματα ανέθεσε φέτος ο Καρναβαλικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων τη διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού για το Πατρινό Καρναβάλι του 2019.

Ανατροπή στον Κρυμμένο Θησαυρό! Για πρώτη φορά θα κάνουν δικό τους παιχνίδι 49 πληρώματα του πατρινού καρναβαλιού

Όλα ξεκίνησαν πέρσι όταν έγινε η ανατροπή και 49 πληρώματα ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν «συμπληρωματικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού»... ξεχωριστά από αυτό του Δήμου

 

Φέτος η πρόταση των πληρωμάτων έγινε δεκτή

 

Η απόφαση είχε ληφθεί, μετά από την άρνηση του Δήμου Πατρέων, να τους αναθέσει τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Φέτος τα ίδια πληρώματα έκαναν πάλι την ίδια πρόταση κι ο Δήμος Πατρέων την δέχθηκε.

Στο καρναβάλι του 2018 η απήχηση και η επιτυχία σε σύγκριση με τον θησαυρό του Δήμου ήταν τεράστια και ίσως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Δήμου να αλλάξει στάση μετά την περσινή του αιχμηρή άρνηση που έφερε αντιδράσεις.

Πέρσι τα πληρώματα κράτησαν την κλασική δομή του παιχνιδιού με τις φάσεις πλοήγησης στις γειτονίες της πόλης, τις φάσεις πλατειάς με τα παιχνίδια, τους γρίφους, τα θεάματα …κάνοντας μία πιο σύγχρονη προσέγγιση με νέες τεχνολογίες κσι  θέλοντας να λάβουν υπόψη και τον καιρό.

Θα δούμε λοιπόν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και σε κλειστούς χώρους!

Την κοινή πρόταση υπογράφουν 52 καρναβαλικά πληρώματα ενώ οι προετοιμασίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Ο Δημήτρης Κουρμπανάς... στους γρίφους και τα θέματα

 

Η οργάνωση του παιχνιδιού κρυμμένου θησαυρού χωρίζεται στην γενική οργάνωση και στην οργάνωση που σχετίζεται με τους γρίφους και θέματα. Το δεύτερο κομμάτι το έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κουρμπανάς (εκπρόσωπος του πληρώματος 159) .

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης του καρναβαλιού, ενώ τα πάντα σχετικά με αυτό, μένουν, προς το παρόν, επτασφράγιστο μυστικό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις