Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου δεν φαίνεται να επηρεάζεται από το σκάνδαλο της Folie Folie ...

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου δεν φαίνεται...

Το γκλάμουρ πάρτυ των γιορτών

Οι αποκαλύψεις για το οικονομικό σκάνδαλο της Folie Folie  δεν φαίνεται να επηρεάζουν ιδιαίτερα την οικογένεια Κουτσολιούτσου που την περίοδο των γιορτών διοργάνωσαν ένα χλιδάτο πάρτι με εξήντα καλεσμένους, πανάκριβες τουαλέτες και άφθονη σαμπάνια.

Στις φωτογραφίες εικόνες από το πάρτι του Τζώρτζη Κοτσολιούτσου, της συζύγου του Μαρίζας και της κόρης τους.

Εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας.  Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της αμαρτωλής εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα.

Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορά και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο , εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και καποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie.

Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

*με στοιχεία από protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight