Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέννησε ενώ εδώ και 14 χρόνια είναι σε κατάσταση «φυτού»!

Γέννησε ενώ εδώ και 14 χρόνια είναι σε κ...

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση

Αίσθηση και ερωτηματικά έχει προκαλέσει η είδηση πως μια γυναίκα που είναι σε κατάσταση «φυτού» για 14 χρόνια λόγω ενός περιστατικού, όπου κόντεψε σχεδόν να πνιγεί, γέννησε ένα μωρό. Σύμφωνα με το AZ Family και το Τhe Cut,  το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Φοίνιξ της Αριζόνα και συγκεκριμένα στο Hacienda Skilled Nursing Facility, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως κανείς στην μονάδα φιλοξενίας δεν είχε ιδέα πως η γυναίκα ήταν έγκυος μέχρι που έφτασε τελικά να γεννήσει το μωρό.

«Από όσα μου είπαν, η γυναίκα βογκούσε. Δεν ήξεραν τι της συμβαίνει. Υπήρχε εκεί μια νοσοκόμα, η οποία ήταν εκείνη που έφερε τελικά στον κόσμο το βρέφος», ανέφερε πηγή, προσθέτοντας πως το παιδί είναι ζωντανό και καλά στην υγεία του.

Το AZ Family μετέδωσε πως η αρμόδια υπηρεσία προστασίας της Αριζόνα ολοκλήρωσε με επιτυχία όλους τους απαραίτητους ελέγχους υγείας και ασφαλείας στα μέλη της μονάδας και πως το τμήμα υγείας αυτήν την στιγμή «συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές για να διερευνηθεί το συμβάν».

Μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομαστεί κανένας ένοχος και η υπόθεση εξετάζεται ως σεξουαλική κακοποίηση  ενώ αναφέρθηκε πως πολλοί είχαν πρόσβαση στο δωμάτιο της ασθενούς επειδή χρειάζεται βοήθεια όλο το 24ωρο.

Από το περιστατικό και μετά η μονάδα αποφάσισε να αλλάξει το πρωτόκολλο. «Πλέον αν κάποιος άντρας από το προσωπικό χρειαστεί να μπει στο δωμάτιο μια ασθενούς, πρέπει να έχει μαζί του και μια γυναίκα υπάλληλο», εξήγησε η πηγή.

Πηγή:lifo

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις