Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Ο σκύλος της Αγγελικής υπέδειξε στις αρχές το σημείο που βρέθηκε θαμμένη

Κέρκυρα: Ο σκύλος της Αγγελικής υπέδειξε...

Τριγυρνά θλιμμένος στον τόπο του εγκλήματος

Συγκινεί η είδηση πως ο «Ρόκι», το σκυλάκι της άτυχης 28χρονης Αγγελική Πέτρου, που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή διατηρούσε δεσμό με άνδρα που δεν ενέκρινε, ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Ο “Ρόκι” είναι ένα ηλικιωμένο σκυλάκι που έζησε για χρόνια κοντά στην κοπέλα, από την πρώτη στιγμή έτρεχε προς το σημείο του κήπου που ο πατέρας έθαψε το πτώμα της.

Ο πιστός σύντροφος της κοπέλας, όπως έδειξαν νωρίτερα πλάνα του ΣΚΑΙ, παραμένει μάλιστα στο σημείο όπου η ιδιοκτήτρια του έχασε την ζωή της πριν λίγα 24ωρα.

Περιφέρεται μέσα στο κρύο και την βροχή, περιμετρικά του σπιτιού και του κήπου, εμφανώς στρεσαρισμένος και με θλιμμένο βλέμμα, πλησιάζει τους δημοσιογράφους που έχουν σπεύσει εκεί, σαν να προσπαθεί να τους δείξει ότι κάτι κακό έχει συμβεί, ή σαν να αναζητά κάποιο νέο ίχνος την άτυχη 28χρονη.

Τώρα ο Ροκi χρειάζεται οπωσδήποτε μια καινούρια οικογένεια και δεν πρέπει να μένει άλλο στον δρόμο, για αυτό τον λόγο καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις