Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ιρένε Σταυριανού: Με το μαγικό της άγγιγμα όλα γίνονται ονειρεμένα λαμποκοπώντας υπερβατικά!

Ιρένε Σταυριανού: Με το μαγικό της άγγιγ...

Μια Wedding planner με πραγματικό ταλέντο

Με το μαγικό της άγγιγμα όλα γίνονται ονειρεμένα λαμποκοπώντας υπερβατικά! Ως wedding planner με πραγματικό ταλέντο στην γαμήλια διακόσμηση, αξιοποιεί όχι μόνο την εδώ και δυόμισι δεκαετίες αντιπροσώπευση των περίφημων κρυστάλλων Swarovski, αλλά και την προσωπική της αισθητική, ευρηματικότητα και φαντασία.

Ζευγάρια που ονειρεύονται έναν γάμο διαφορετικό, ονειρικό, παραμυθένιο, έχουν εμπιστευτεί εξ ολοκλή­ρου τη διοργάνωσή του στην «Crystal Stones» της Ιρέ­νε Σταυριανού, γνωρίζοντας πως θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί αυτό ακριβώς που επιθυμούν στο μπάτζετ που διαθέτουν. Με, ή χωρίς Swarovski, το αποτέλεσμα φαντάζει πάντα, αστραφτερό, εντυπωσιακό και ξεχωρι­στό. Η Ιρένε Σταυριανού μας μίλησε για τη δουλειά της την οποία λατρεύει κυριολεκτικά, κάτι που αποδεικνύ­εται περίτρανα από το αποτέλεσμα!

Σε τι ακριβώς ειδικεύεται η Crystal Stones;

H Crystal Stones λειτουργεί παράλληλα με το κατάστη­μά μας στο οποίο μπορεί κανείς να βρεί χειροποίητες δημιουργίες από Swarovski, αλλά και επώνυμα brands όπως Trussardi, Versus Versace, Oliver Weber, Visetti, Rebecca, Spark, Luca Barra, Luce.

Ως φυσική επέκταση, αναλαμβάνει αυτόνομα γάμους, βαπτίσεις και παντός είδους εκδηλώσεις, προτείνοντας ένα μελετημένο, και εμπνευσμένο ντεκόρ, με χειροποίη­τες δημιουργίες από κρύσταλλα Swarovski, δίχως όμως αυτό να είναι απαραίτητο: χρησιμοποιούμε δηλαδή κάθε υλικό που προτιμάει ο κόσμος για τις σημαντικές στιγμές της ζωής του και το προσαρμόζουμε στο κό­στος που επιθυμεί. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε όλες τις υπόλοιπες οργανωτικές ανάγκες ενός event, παρου­σιάζοντας ένα επαγγελματικά συγκροτημένο «πακέτο» παροχών. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με εμπειρία, άποψη και αστείρευτη διάθεση για δημιουργία.

Συστήνεστε ως wedding planner. Tί απαιτεί αυτή σας η ιδιότητα;

Ειδικά τους γάμους τους λατρεύω! Κάθε φορά λειτουρ­γώ λες και πρόκειται να παντρευτώ εγώ η ίδια! Η μονα­δικότητα της ιστορίας κάθε ζευγαριού με εμπνέει κάθε φορά και πιο έντονα. Φτιάχνω εικόνες από την πρώτη στιγμή στο μυαλό μου. Ερεθίσματα παίρνω από την το­ποθεσία και από την ατμόσφαιρα που αυτή μεταδίδει, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικά ταιριαστό σκηνι­κό. Εδώ εξαντλώ την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το πάθος μου γι αυτή τη δουλειά. Δεν είναι ακατόρθωτο να πετύχεις ένα σαγηνευτικό και λαμπερό αποτέλεσμα ακόμα και σε χαμηλότερο κόστος. Οι ευφάνταστες ιδέ­ες, η εμπειρία, η δημιουργικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, πιστεύω ότι κάνουν τη διαφορά στις δου­λειές που «υπογράφουμε».

Ποια είναι η προτεραιότητά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών;

Πέρα από την υποδειγματική οργάνωση -για την οποία μας γνωρίζουν ήδη- θεωρώ πολύ σημαντικό και μεγά­λη επιτυχία της Crystal Stones, τη δυνατότητα να διορ­γανώνουμε γάμους που εκπληρώνουν το όνειρο των ζευγαριών, αλλά ταυτόχρονα να είναι προσιτός οικο­νομικά. Η Crystal Stones ζει το σήμερα και έχει να προ­τείνει ιδέες, λύσεις και επιλογές για κάθε μπάτζετ.

Το ενδιαφέρον μας και η αφοσίωσή μας είναι ίδια προς όλους τους μελλόνυμφους. Θέλουμε και μπορούμε να υλοποιήσουμε το όνειρο στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι!

Αγίου Νικολάου 30, Πάτρα

Τ 2610 240404, 697 4844112

www.crystal-stones.eu

visit us on facebook:

CrystalStones with Swarovski

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά