Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άση Μπήλιου: Οι βιολογικοί μου γονείς με έδωσαν όταν ήμουν τριών ημερών

Άση Μπήλιου: Οι βιολογικοί μου γονείς με...

Η αστρολόγος μιλά ανοικτά για την υιοθεσία της

Η Άση Μπήλιου μίλησε για τους βιολογικούς της γονείς, οι οποίοι όπως είπε, την έδωσαν όταν ήταν τριών ημερών βρέφος. Η αστρολόγος δήλωσε, ωστόσο, ότι δεν τους κρατά κακία, αλλά δεν έχει και σχέσεις μαζί τους.

Όπως είπε σε συνέντευξή της στο youweekly.gr:

Δεν με πονάει πια... Δεν είμαι σκληρός άνθρωπος, έχω όμως δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχοθεραπεία για να εξελιχθώ. Δεν κρατάω κακία στους βιολογικούς μου γονείς, ίσα- ίσα τούς ευχαριστώ που με έφεραν στη ζωή και με έδωσαν σε μια οικογένεια που με λάτρεψε πραγματικά. Έτσι λοιπόν είναι επιλογή μου να συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά όπως την ξεκίνησα. Δεν γίνεται στα 40 μου να νιώσω ότι ανήκω σε μια άλλη οικογένεια όταν εκείνοι με έδωσαν 3 ημερών... Γονείς μου είναι αυτοί που «έφυγαν», κανένας άλλος.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν θέλησε να τους γνωρίσει η Άση Μπήλιου απάντησε πως:

Ποτέ... Δεν είχα καν την περιέργεια να έρθω σε επαφή μαζί τους, δεν μπορώ να έχω συναισθηματικό δέσιμο με κάποιους που δεν ξέρω. Έχω μια τηλεφωνική επαφή, μια στο τόσο, με μια από τις αδερφές μου που είναι μικρότερη από μένα, αλλά δεν την αισθάνομαι σαν αδερφή μου. Τη βλέπω σαν έναν άνθρωπο που απλά συμπαθώ –από το λίγο που έχουμε μιλήσει– και έχουμε μια φιλική σχέση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight