Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Φαρμάκη: Από τις πίστες στο γάμο με τον Νίκο Μανιαδάκη και τις δουλειές με τα φάρμακα

Χριστίνα Φαρμάκη: Από τις πίστες στο γάμ...

Η τραγουδίστρια άλλαξε ζωή

Η Χριστίνα Φαρμάκη, από τη σκηνή των Καλλιστείων του 1990 όπου και κέρδισε τον τίτλο της Γ’ Μις Ελλάς, πέρασε με επιτυχία στο πάλκο όπου και έκανε καριέρα στο τραγούδι στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 βγάζοντας αρκετές επιτυχίες όπως το «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ» που είχε γράψει ο Σταμάτης Γονίδης. Τότε τα μέσα ενημέρωσης είχαν ασχοληθεί πολύ τότε με την σχέση της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο που είχε μόλις χωρίσει εκείνη την περίοδο από την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Διοικητής του Νοσοκομείου της Πάτρας και σύμβουλος πρώην υπουργών συνελήφθη για την Novartis ενώ προσπαθούσε να φύγει στο εξωτερικό

Ωστόσο από μία στιγμή και μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άρχισε σταθερά να αποσύρεται από το χώρο του τραγουδιού και της πίστας και άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου μέχρι τη στιγμή που στη ζωή της ήρθε ο εκλεκτός της καρδιάς της που δεν ήταν άλλος από τον Κρητικό στην καταγωγή Νίκο Μανιαδάκη, τον οποίο οι Πατρινοί γνωρίζουν και θυμούνται καθώς είχε διατελέσει για ένα χρονικό διάστημα διοικητής στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, όταν το Σωματείο των εργαζομένων, τότε, είχε καταγγείλει ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, απαγόρευε την είσοδο των οχημάτων εντός του νοσοκομείου πλην του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε η – τότε – σύντροφος του διοικητή, Χριστίνα Φαρμάκη.

Η σχέση του Νίκου Μανιαδάκη με τη Χριστίνα Φαρμάκη, είχε γίνει γνωστή γύρω στο 2004, από την παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου είχε κάνει και εκπομπή αποκαλύπτοντας το ειδύλλιο τους.

Την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν και σήμερα έχουν δυο παιδιά και ζουν στην Αθήνα.

Μετά το γάμος της, η Χριστίνα Φαρμάκη αποσύρθηκε από τις πίστες και όπως φαίνεται άρχισε να ασχολείται με το χώρο του φαρμάκου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια συμμετέχει κατά 10% η ίδια και κατά 90% ο σύζυγός της στην επιχείρηση «Χρυσάνθη Φαρμάκη και ΣΙΑ Ε.Ε.», η οποία πραγματοποιούσε μεγάλες μελέτες για λογαριασμό της Novartis, καθώς και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών, την περίοδο μάλιστα που ο κ. Μανιαδάκης είχε κομβικό ρόλο, καθώς συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την πολιτική στο χώρο του φαρμάκου.

Η Χριστίνα Φαρμάκη εμφανίζεται ως διαχειρίστρια της εταιρείας, ενώ, τον Ιανουάριο του 2017 η οικονομική αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο της Χριστίνας Φαρμάκη, καθώς τα ονόματά τους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis.

Μάλιστα, τότε, ο σύζυγός της είχε εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία διέψευδε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν συμμετείχε ποτέ σε επιτροπές τιμολόγησης ή εγκρίσεων φαρμάκων και ότι η δουλειά του ήταν καθαρά συμβουλευτική σε θέματα της ευρύτερης πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight