Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επικίνδυνες νύχτες στα χιλιάδες τετραγωνικά του ΤΕΙ Πατρών που φυλάσσεται από δύο μόνο φύλακες

Επικίνδυνες νύχτες στα χιλιάδες τετραγων...

Χαρακτηριστικό του κινδύνου το περαστικό με την απόπειρα ληστείας και βιασμού παραμονές Χριστουγέννων

Το γύρο της Ελλάδας έκανε πριν από λίγες ημέρες η είδηση απόπειρας ληστείας και βιασμού μιας γυναίκες στο ΤΕΙ της Πάτρας. Όλα συνέβησαν παραμονή Χριστουγεννων την ώρα που η εργαζόμενοι του αστικού ΚΤΕΛ πήγε στις τουαλέτες που βρίσκονται λίγα μέτρα από την πύλη του ιδρύματος.

Εκείνη την ώρα ο φύλακας επιβλέπει το χώρο του ΤΕΙ περιπολούσε σε άλλο σημείο του ιδρύματος. Ο δράστης βρήκε έτσι την ευκαιρία κι επιτέθηκε στη γυναίκα με πρόθεση αρχικά να τη ληστέψει και στη συνέχεια να τη βιάσει.

Υπάλληλος του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη - Άγνωστος αποπειράθηκε να την ληστέψει και να την βιάσει μέσα στο ΤΕΙ Πατρών

Το περιστατικό επανέφερε το ζήτημα της ασφάλειας στους χώρους των χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων του ιδρύματος σε πολλά σημεία του οποίου δεν υπάρχει ορατότητα εξαιτίας της βλάστησης και των πολλών κτιρίων που βρίσκονται στους χώρους. Δυο φύλακες όλοι κι όλοι είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του χώρου. Οι φύλακες χωρίζουν στα δυο την έκταση και περιπολούν ο ένας στην επάνω πλευρά προς το Μπεγουλάκι και ο δεύτερος στο κάτω τμήμα της κεντρικής πύλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις