Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ CHRISTMAS DINNER ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ ΣΤΟ EKALI CLUB

ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ CH...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Για την ενίσχυση των Παραολυμπιονικών του Τόκυο

Μεγάλη συντροφιά πατρινών στο λαμπερό christmas dinner του πανελλήνιου γυναικείου σωματείου «Καλλιπάτειρα» στο κατάμεστο Ekali Club το βράδυ της Τετάρτης. «Λουσμένο» από μπλε φωτισμούς και με γιορτινό διάκοσμο, τον επίσημο δείπνο προσέλκυσε σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, βιομηχανικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό χώρο. Με οικοδέσποινα την Κατερίνα Παναγοπούλου  και παρουσιάστρια την Εμη Λιβανίου πάνω από 600 άτομα ενίσχυσαν την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών Αθλητών για τους Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ...

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς καλωσόρισε  όλους τους παρευρισκόμενους. Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο διεθνούς φήμης μαέστρος Γιάννης Χατζηλοίζου με σολίστ την υψίφωνο Ντάρια Νταβίντοβα, την μεσόφωνο Αναστασία Μαξίμοβα και τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου. Στη συνέχεια το εορταστικό πρόγραμμα ανέλαβε η ερμηνεύτρια Ηρώ Σαία – Ξαρχάκου με τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου. Η εκδήλωση διήρκεσε ως τις πρωινές ώρες.

 

Οι ενδυμασίες των κυριών ήταν πολύ προσεγμένες και εντυπωσιακές. Λάμψεις και δαντέλες κυριάρχησαν ολόγυρα. Από την Πάτρα, ταξίδεψαν στην Αθήνα για το δείπνο η επικεφαλής συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη με μέλη και φίλους του σωματείου. Μάλιστα έσμιξαν και με φίλες μέλη του σωματείου από άλλα μέρη της επικράτειας. Ο λόγος για τους Σταύρο Μαλλιώρη, Μαρία Χονδραλή, Θύμιο Χονδραλή, Εύη Πασσά, Ολυμπία Πασσά, Μαρία Ορδίτη, Ελλη Χουλιάρα, Ρένα και Βαγγέλη Φυτά και Αλέξη Μπιτούνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View