Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι εργαζόμενοι στην ΤΙΤΑΝ του Δρεπάνου παρέδωσαν επιταγή στη "Μέριμνα"

Οι εργαζόμενοι στην ΤΙΤΑΝ του Δρεπάνου π...

Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας

Για άλλη μια χρονιά, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Δρεπάνου της Α.Ε. Τσιμέντων ΤITAN τήρησαν την παράδοση του «Κοινωνικού Βραβείου Ασφαλούς Εργασίας»,  προσφέροντας μία χρηματική επιταγή στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στις δραστηριότητες κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και έχει τη δική της ιστορία.

Συγκεκριμένα, η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, με στόχο την ενίσχυση του θεσμού της Ασφαλούς Εργασίας και της πρόληψης των ατυχημάτων μέσα από την συνεχή ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, έχει καθιερώσει στα Εργοστάσια Τσιμέντου του Ομίλου, τον θεσμό του «Κοινωνικού Βραβείου Ασφαλούς Εργασίας».

Το ειδικό αυτό βραβείο συνίσταται σε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και προσφέρεται μία φορά κάθε χρόνο, ως δωρεά του Τιτάνα εκ μέρους των εργαζομένων του, σε τοπικό φορέα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του κάθε εργοστασίου, όταν αυτό καταγράφει την χωρίς ατύχημα συνεχή απασχόληση του προσωπικού του για περίοδο 6 μηνών.

Στο εργοστάσιο Δρεπάνου Αχαΐας, για μια ακόμα χρονιά επιτεύχθηκε αυτή η επίδοση και ζητήθηκε και πάλι από τους εργαζόμενους του εργοστασίου να προτείνουν οι ίδιοι τοπικούς φορείς ως υποψήφιους αποδέκτες του χρηματικού ποσού. Με  βάση τη διαδικασία επιλογής, προέκυψε ως αποδέκτης της δωρεάς το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του Εργοστασίου, το πρωί της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου,  επισκέφθηκε τα γραφεία  του Κέντρου, προκειμένου να παραδώσει την επιταγή και να ευχηθεί από κοντά καλή συνέχεια και επιτυχία στο πολύτιμο έργο του.

Στην αντιπροσωπεία της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ  συμμετείχαν οι Δημήτρης Παπαγεωργίου  - Διευθυντής του Εργοστασίου Πάτρας, Κώστας Γαλάνης – Τεχνικός Υγείας & Ασφάλειας,   Αλέξης Δημητρούκας – Προϊστάμενος Άλεσης Τσιμέντου, Μαρία Γαλιατσάτου - Προϊσταμένη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Λίτσα Τακουμάκη - Κοινωνική Λειτουργός, Βασίλης Καταραχιάς - Εκπρόσωπος Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας του εργοστασίου και Θανάσης Πετρόπουλος - Εκπρόσωπος Σωματείου Εργαζομένων, ενώ εκ μέρους του Κέντρου, την επιταγή παρέλαβαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεωργία Κοκκίνου, η Διευθύντρια Παναγιώτα Τόγια και η Προϊσταμένη Ψυχοπαιδαγωγικής Υπηρεσίας Σωτηρία Ψηλού.

Ο κύριος Δημήτρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην σημασία του θεσμού αυτού και στην διαδικασία επιλογής του Κέντρου και συνεχάρη τα μέλη του για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Από την πλευρά τους, οι  κυρίες Κοκκίνου, Τόγια και Ψηλού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για την προσφορά, τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερη αξία αυτή την δύσκολη εποχή και στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους της ΜΕΡΙΜΝΑΣ και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του Κέντρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις