Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυθόρμητη και "όλα τα λεφτά" η Μαίρη Σαατσάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η μαμά της είναι από τον Πύργο

Αυθόρμητη και "όλα τα λεφτά" η...

Παρουσιάζει εκπομπή στο alert tv & έχει γίνει η αγαπημένη της σάτιρας του Νίκου Μουτσινά

«Όλα τα λεφτά» πραγματικά ήταν η αυθόρμητη και γελαστή παρουσιάστρια της εκπομπής στο alert tv “Κάτι τρέχει με τη Μαίρη”, Μαίρη Σαατσάκη, στην συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 18/12/2018.

Η Μαίρη Σαατσάκη είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι τη μάθαμε μέσα από τον σχολιασμό των ρούχων και εμφανίσεων της, από τον Νίκο Μουτσινά στην χιουμοριστική εκπομπή του «Για την παρέα» στο Open Beyond.

H Μαίρη Σαατσάκη που κατά το παρελθόν έχει δουλέψει ως μοντέλο, έχει κυκλοφορήσει σέξι τραγούδι και τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι τηλεπαρουσιάστρια, είδε φέτος να γίνεται γνωστή και με την χαριτωμένη και κάπως αφελή παρουσία της να έχει σχεδόν καθημερινή "παρουσία" στον σχολιασμό των ρούχων από τον Νίκο Μουτσινά.

Η Μαίρη Σαατσάκη που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε και πλάκα πριν βγει στον αέρα, βάζοντας της δίπλα στο καμαρίνι όπου περίμενε έναν τύπο με 2 ιγκουάνα, μίλησε στο «The 2night Show» για την προσωπική της πορεία, για το ότι την πολιορκούν οι άνδρες, για το ότι είχε στενοχωρήσει τους γονείς της στο παρελθόν με τα καμώματα της όπως τις πολύ σέξι και σχεδόν αισθησιακές φωτογραφήσεις ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη συμβούλεψε να μην λέει ότι σκέφτεται, να κρατήσει τον πηγαίο αυθορμητισμό και το χιούμορ της αλλά με ένα μέτρο κι αν βρει το κατάλληλο παλικάρι ακόμη κι αν δεν έχει πολύ χρήμα να το πάρει.

Ακόμα η Μαίρη Σαατσάκη δεν δίστασε να απευθυνθεί και στον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά στέλνοντας το δικό της μήνυμα για εκείνον λέγοντας ότι έχει αρχίσει και τον ακούει και π.χ. δεν βάζει πια έντονο κραγιόν στα χείλη.

Τέλος αποκάλυψε πως μπορεί ο μπαμπάς της να είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης αλλά η μαμά της είναι από τον Πύργο της Ηλείας. Ακόμα η Μαίρη Σαατσάκη έχει μία αδελφή και δύο ανίψια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight