Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 3,5 ετών κόρη της Βίκυς Kαγιά στον τελικό του Next Top Model! ΦΩΤΟ

Η 3,5 ετών κόρη της Βίκυς Kαγιά στον τελ...

Τι ανέβασε στο instagram

Μία ευτυχισμένη μανούλα είναι η Βίκυ Καγιά. Η κόρη της, Μπιάνκα, και ο γιος της, Κάρολος, είναι προτεραιότητά της, ενώ παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο και να τους τον αφιερώνει, περνώντας μαζί τους ποιοτικό χρόνο.

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM θεωρεί ότι δεν έχει «χορτάσει» τα παιδάκια της, δεν διστάζει να τα παίρνει μαζί της ακόμα και στη δουλειά.

Ειδικά η 3,5 Μπιάνκα, ως μεγαλύτερη, αρκετές φορές έχει συνοδεύσει την διάσημη μαμά της σε φωτογραφήσεις της, αλλά και στο Fashion Workshop της.

Πρόσφατα, η Βίκυ χρειάστηκε να λείψει από το σπίτι για αρκετές ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει το γύρισμα του ημιτελικού του Greece’s Next Top Model. Σ’ αυτό όμως δεν πήγε μόνη, αφού την ακολούθησε και η μικρή της πριγκίπισσα, η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια του reality μόδας και παρακολούθησε τη μαμά της επί τω έργω.

Ως λάτρης των social media, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε την παρουσία της Μπιάνκα στο πλατό, δημοσιεύοντας στα InstaStories της δύο backstage φωτογραφίες με την κόρης της. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, οι δυο τους περπατούν ανάμεσα στα σκηνικά, με total black look και τις φιγούρες τους να μοιάζουν πολύ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight