Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρουσιάζεται σήμερα το Ημερολόγιο των 30 Πατρινών που φωτογραφήθηκαν με τα ζωάκια τους!

Παρουσιάζεται σήμερα το Ημερολόγιο των 3...

Για τα αδέσποτα της Πάτρας

Για δεύτερη χρονιά ο Αντώνης Χουμουρίτης και ο Σωτήρης Τσακανίκας εκδίδουν ημερολόγιο για φιλανθρωπικό σκοπό και συνασπίζουν 30 γνωστούς Πατρινούς με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα αδέσποτα της πόλης.

Τριάντα Πατρινοί φωτογραφήθηκαν με τα ζώα τους και έγιναν ημερολόγιο!

Πέρυσι το ημερολόγιό τους ήταν αφιερωμένο στο «Άλμα Ζωής». Φέτος η πρωτοβουλία του Αντώνη Χουμουρίτη και του Σωτήρη Τσακανίκα θεσμοθε­τείται και ενισχύει την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία [Π.Φ.Π.Ο] με κύριο σκοπό να καλυ­φθούν ανάγκες των αδέσποτων ζώων της Πάτρας.

Κορφιάτης Σωτήρης, Κοκκίνης Γιάννης, Αντώνης Χουμουρίτης, Σωτήρης Ντούβας, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Χρήστος Συρίμπεης

Κορφιάτης Σωτήρης, Κοκκίνης Γιάννης, Αντ...

Κορφιάτης Σωτήρης, Κοκκίνης Γιάννης, Αντώνης Χουμουρίτης, Σωτήρης Ντούβας, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Χρήστος Συρίμπεης

Τριάντα περίπου Πατρινοί φιλόζωοι φωτογραφήθηκαν με τα ζωάκια τους από τον Σωτήρη Τσακανίκα και εικονογραφούν τους 12 μήνες του 2019.

Από πόνι και γατάκια μέχρι άλογα και σκυλάκια, τα ζώα του ημε­ρολογίου είναι όλα αξιαγάπητα και ήταν αδέσποτα που έχουν υιο­θετηθεί από τους φιλόζωους Πατρινούς. Στόχος του project, εκτός από την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, είναι και η ευαισθη­τοποίηση γύρω από το θέμα των αδέσποτων. Στην φωτογράφιση συμμετείχαν επίσης και ηθοποιοί της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που βρέθηκαν στην Πάτρα και μόλις ενημερώθηκαν για τη δράση δέχθηκαν αμέσως να συνδράμουν τον σκοπό.

Η παρουσίαση του ημερολογίου θα γίνει στην Πάτρα την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο “Le Patron”, Ρήγα Φεραίου 93-97.

Μάκης Ποταμίτης, Άλις Στέφου

Μάκης Ποταμίτης, Άλις Στέφου

Μάκης Ποταμίτης, Άλις Στέφου

Στην φωτογράφιση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι:

Αλεξάνδρα Δημοπούλου, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Ντίνος Φού­φουλας, Αγγελική Μπέλεχα, Μαρία Λαμπροπούλου, Κωνσταντίνος Σοφιανόπουλος, Κωνσταντίνα Τσολακίδη, Κατερίνα Γεώρμα, Βα­σίλης Πράπας, Μαριλένα Σαρμά, Σοφία Ψημάδη, Ελίζα Καλίτση, Χρήστος Συρίμπεης, Λίνα Δώσση, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, Όλγα Σταυρουλοπούλου, Γεωργία Τσούλου, Βιβή Λουκοπούλου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Άλις Στέφου, Μάκης Ποταμίτης, Ιάσω­νας Λιαρομάτης, Νάντυ Καλαπόδη, Ιλιάνα Βασιλακοπούλου, Πά­νος Θεοφυλάτος, Σπύρος Βερύκιος, Κατερίνα Καρκάντζου, Χρύσα Μπουρλή, Σωτήρης Κορφιάτης, Γιάννης Κοκκίνης.

Συμμετέχουν και οι Μαρία Φιλίππου, Μπέσυ Μάλφα και Δημή­τρης Σταρόβας.

Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Αντώνης Χουμουρίτης

Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Αντώνης Χουμουρίτης

Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Αντώνης Χουμουρίτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight