Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Το Christmas Art yet Fun Market, που έχει καθιερωθεί στην Αγορά Αργύρη, ξεκινάει από 21 Δεκεμβρίου

Το Christmas Art yet Fun Market, που έχε...

Παρούσα θα βρίσκεται η δημιουργός, Beauty by Dimitra

Το Christmas Art yet Fun Market που έχει καθιερωθεί στην Αγορά Αργύρη φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22, 23 Δεκεμβρίου από 10:00 έως 20:30, καθημερινά.

Η Art yet Fun Market που καθιέρωσε τα τελευταία τρία χρόνια τα Market χειροτεχνών στην πόλη μας, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα σε δημιουργούς της πόλης και άλλων περιοχών να παρουσιάσουν το ταλέντο τους στο κοινό.

Ας αδράξουμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε, δοκιμάσουμε, φορέσουμε, απολαύσουμε τις δημιουργίες, αλλά και να γνωρίσουμε τους δημιουργούς που κρύβονται πίσω από αυτές.

Να σας αποκαλύψουμε κάτι ακόμα; Στην συγκεκριμένη έκθεση θα βρίσκεται και η δημιουργός της κρέμας που έχετε γνωρίσει και έχετε αγαπήσει. Κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα άρθρο σχετικά με τη συγκεκριμένη κρέμα τα μηνύματα των ερωτήσεων που λαμβάνουμε είναι πολλά, αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και μόνες σας από κοντά. Καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στην  Αντί - Ρυτιδική ενυδατική κρέμα προσώπου, από Beauty by Dimitra.

Δεν νομίζω ότι μπορούσε να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για όσες από εσάς ναι μεν θέλετε να την αποκτήσετε αλλά δεν νιώθετε και σίγουρες να προχωρήσετε στην αγορά μιας αντι-ρυτιδικής κρέμας χωρίς να την έχετε δοκιμάσει.

Ραντεβού λοιπόν στο Christmas Art yet Fun Market!

Info

Natural Beauty by Dimitra (Τσαλπατούρου Δήμητρα)

Φυτικά Καλλυντικά

Φυτικά Καλλυντικά

www.naturalbeautybydimitra.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being