Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ FILOKALIA

ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λαμπερές και νεανικές με σύμμαχο την επιστήμη

Αγαπημένη της στήλης, η γνωστή συμπολίτισσα δερματολόγος και ειδική στις αισθητικές επεμβάσεις Ολγα Λαζάρου- από τις πρωτοπόρους στην ομορφιά με κορυφαίες θεραπείες και τα τελειότερα, επώνυμα μηχανήματα- δεν μπορούσε παρά να μας μιλήσει για την απόκτηση λαμπερής και ανανεωμένης εικόνας εν όψει των ρεβεγιόν. Ταυτόχρονα όμως, υπογραμμίζει πως πρέπει να εμπιστευόμαστε αποκλειστικά ειδικούς επιστήμονες γιατρούς και ανακοινώνει την επέκτασή της σε καινούριο χώρο με πιο «πριβέ» φιλοσοφία λειτουργίας.

-Τι προτείνετε για να δείξουμε πιο όμορφες και λαμπερές αλλά και με φρέσκια νεανική όψη τις γιορτινές μέρες;

 

Για τις νέες κοπέλες συστήνω booster υαλουρονικό, μια σύνθεση πιο πυκνή σε σχέση με το υαλουρονικό της μεσοθεραπείας, με βιταμίνες, τεχνοστοιχεία και πεπτίδια. Δίνει πολύ μεγάλη λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπο που διαρκεί. Kαλύπτει επίσης τις πολύ μικρές ρυτιδούλες  όπως «γραμμές καπνιστού», «πόδι χήνας». Για τις πιο ώριμες γυναίκες προτείνω Jalubotox, δηλαδή συνδυασμό υαλουρονικού, αμινοξέων και λίγων μονάδων botox σε μία σύριγγα, μια καινοτόμα θεραπεία που ενυδατώνει άμεσα και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, μετώπου και ματιών. Επίσης, bionutrilifting που χαρίζει άμεσα θεαματικό αποτέλεσμα για φωτογερασμένα, θαμπά δέρματα με πολλές μικρές ρυτιδούλες που δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν κάποια πιο επιθετική θεραπεία όπως peeling φαινόλης ή fractional laser. Πρόκειται για συνδυασμό filler υαλουρονικού με ένζυμα, πεπτίδια, βιταμίνες και αμινοξέα. Τέλος η μεθοδος 4PRP+ Αμινοξέα+ Υαλουρονικό είναι πρόσφατος θεραπευτικός συνδυασμός που βοηθά στην καλύτερη θρέψη του δέρματος, στην παραγωγή κολλαγόνου και στην ανανέωση της επιδερμίδας, λόγω των αυξητικών παραγόντων που περιέχει το πλάσμα του αίματος.

-Παρατηρούμε μια έξαρση του ενδιαφέροντος του κόσμου στις υπηρεσίες της ομορφιάς. Υπάρχουν «παγίδες» σε όλο αυτό το ρεύμα;

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ιατρικής αισθητικής σε συνδυασμό με την οικονομική και πολιτισμική κρίση σπρώχνει όλο και πιο συχνά συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων ή και χωρίς ειδικότητα να ασχοληθούν με τον τομέα αυτό διότι δυστυχώς στην Ελλάδα συχνά είσαι ό,τι «δηλώσεις».

Στο πρόγραμμα σπουδών απόκτησης της ειδικότητας της δερματολογίας περιλαμβάνεται σίγουρα η μελέτη της φυσιολογίας και παθοφυσιολογίας του δέρματος καθώς και μεταξύ όλων των άλλων και η αντιμετώπιση οποιονδήποτε αισθητικών προβλημάτων του. Γι΄ αυτό και οι δερματολόγοι μαζί με τους πλαστικούς χειρουργούς που επεμβαίνουν κυρίως χειρουργικά είναι οι μόνες ειδικότητες που έχουν τη δυνατότητα ηθικά και δικαίωμα νομικά να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα.

Τα μηχανήματα και η τεχνολογία δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον ειδικό γιατρό ακόμη και αν είναι τα καλύτερα. Αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Άλλωστε η επαγγελματική πορεία του καθένα οι γνώσεις, η εμπειρία και η στάση του είναι οι καλύτερες συστατικές επιστολές!

 

-Μαθαίνουμε πως είστε στη διαδικασία ενός ακόμα επαγγελματικού βήματος. Τι ακριβώς ετοιμάζετε;

 

Η ανάγκη για ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα με έσπρωξε να δημιουργήσω ένα καινούργιο χώρο στον κάτω όροφο που ανοίγει τις επόμενες ημέρες. Το ονόμασα Filokalia που σημαίνει αγάπη για το ωραίο όπως το όρισαν οι αρχαίοι Έλληνες. Άμεσα περιμένουμε κάτι μοναδικό στην Πάτρα που αφορά την αντιγήρανση, το αδυνάτισμα και την ευεξία γενικότερα.

 

 

Διεύθυνση: Κορίνθου 210-212

Τηλέφωνο: 261. 027 5017

Email: [email protected]

http://www.olgalazarou.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View