Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε γιορτινή εγρήγορση η Άμεση Δράση Πατρών - Το σχέδιο και οι περιπολίες για τις ημέρες των εορτών

Σε γιορτινή εγρήγορση η Άμεση Δράση Πατρ...

Ενισχυμένη η παρουσία της

Αυξημένες θα είναι οι περιπολίες της Άμεσης Δράσης Πατρών και άλλων Τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ τις ημέρες που διανύουμε , λόγω της πολυκοσμίας που παρατηρείται αυτές τις ημέρες, ενόψει εορτών σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν "στόχους" για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών.

Καφετέριες, τράπεζες, ΑΤΜ, πολυκαταστήματα, Ιεροί Ναοί , super market, καταστήματα με παιχνίδια και εποχικά είδη συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο αυτή την περίοδο, ενώ  λόγω υποχρεώσεων και δώρων κινείται το "χρήμα".

Ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Πατρών Παρασκευάς Μασούρας έχει δώσει κατευθύνσεις για ενισχυμένη παρουσία και περιπολίες σε σημεία της πόλης που λειτουργούν όλα τα παραπάνω, καθώς επίσης και σε σταθμούς ΟΣΕ και ΚΤΕΛ, για την αποτροπή κλοπών κινητών, τσαντών, πορτοφολιών κλπ, αλλά και για την καταστολή παράνομων δράσεων, όπου χρειαστεί.

Την ίδια ώρα η Άμεση Δράση Πατρών και Τροχαία θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο κυκλοφοριακό , το οποίο εντείνεται τις ημέρες αυτές στο κέντρο και παρατηρούνται ακόμα περισσότερες διπλοσταθμεύσεις και παράνομες γενικότερα σταθμεύσεις οχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις