Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αποχώρησε το φαβορί Εύη Ιωαννίδου από το GNTM - "Πάρτι" έκανε η Άννα Αμανατίδου

Αποχώρησε το φαβορί Εύη Ιωαννίδου από το...

Πήρα το πιο άσχημο δώρο για τα γενέθλια μου, είπε η 23χρονη κοπέλα

Φτάνει στο τέλος του το ριάλιτι Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star που ομολογουμένως έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση και η έκπληξη στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/12/2018 ήταν η αποχώρηση της πράγματι εντυπωσιακής Εύης Ιωαννίδου, μίας κοπέλας που δείχνει πάντως να έχει τα προσόντα για καριέρα μοντέλου βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Η 23χρονη Εύη παρότι ήταν σίγουρη ότι θα μπει στην τελική τετράδα του GNTM, οι κριτές είχαν εν τέλει αντίθετη άποψη και έτσι η ψηλή και με ωραίο πρόσωπο Εύη Ιωαννίδου που πάντως στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε δείξει και πολύ καλό χαρακτήρα (την χαρακτήριζαν απόμακρη και ψιλομύτα) έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν θα πιει νερό...

Το concept της φωτογράφισης που περιελάμβανε και αποχώρηση ήταν ένα γιορτινό-γκλάμουρ με φορέματα υψηλής ραπτικής και φόντο μεγάλες ντισκομπάλες... Ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτό στα κορίτσια ήταν ο Bill Georgoussi, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις αλλαγές και την πρόοδο των πέντε διαγωνιζομένων κατά την πορεία του παιχνιδιού.

Όλες οι κοπέλες άκουσαν θετικά σχόλια από τους κριτές και το αποτέλεσμα όπως φαίνεται κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά εκτός παιχνιδιού βρέθηκε όπως προείπαμε η Εύη Ιωαννίδου, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και τα γενέθλιά της. Έμεινε στην τελική δυάδα με την Άννα Αμανατίδου και τελικά αποχώρησε εκείνη, παίρνοντας έτσι το πιο "άσχημο δώρο", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η μοναδική κοπέλα που της συμπαραστάθηκε στο τέλος ήταν η Εβελίνα Σκίτσκο ενώ σε πολλές εκπομπές όπως στην «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά, έπαιξε πολύ και όχι με θετικά σχόλια η υπερβολική αντίδραση της Άννας Αμανατίδου, η οποία ήταν γνωστό πως βρισκόταν στο στόχαστρο της τριάδας της φωτιάς, Εύη - Μικαέλα – Μέγκι.

«Είναι μια νίκη την οποία την ήθελα πάρα πολύ γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο... Η πολλή σιγουριά θα σε φάει. Σε βγάλαμε από το Next Top Model, εγώ που μου έλεγες ότι δεν αξίζω, ότι δεν κάνω για μοντέλο κτλ. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου» είπε μεταξύ άλλων η Αμανατίδου με το ανάλογο ύφος αφήνοντας πολλούς άφωνους.

* Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι είναι την Τετάρτη 19/12 το βράδυ.

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρεία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας «Instyle».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight