Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο καθηγητής της Ελένης: Όλο το αμφιθέατρο έκλαιγε, δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο καθηγητής της Ελένης: Όλο ...

Σοκαρισμένη η πανεπιστημιακή κοινότητα της Ρόδου

Συγκλονισμένοι είναι οι συμφοιτητές και η καθηγητές της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Ρόδου.

Με ποιους μίλησαν οι δύο νεαροί το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Ελένης; Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Κούγιας

Η είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς για τον θάνατο της Ελένης κατηγορούνται δύο νεαροί, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί.

Συντετριμμένοι είναι και οι συμφοιτητές και οι καθηγητές της Ελένης στο Πανεπιστήμιο, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να δεχθούν το τραγικό τέλος της.

Tι λέει μέσα από τη φυλακή ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη;

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα περιέγραψε ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Συρόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Πριν μια εβδομάδα δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα. Βρισκόμουν μπροστά σε ένα αμφιθέατρο που έκλαιγε» είπε για την πρώτη ημέρα που μπήκε στο αμφιθέατρο προκειμένου να κάνει μάθημα, αφού έγινε γνωστό το άγριο έγκλημα με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια.

Κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ούτε ο ίδιος. «Η πιο σιωπηλή υποδοχή που είχα ποτέ. Το γεγονός μας έχει ταράξει όλους σύγκορμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Ο κ. Συρόπουλος αναφέρεται στην Ελένη ως ένα κορίτσι που ήταν πάντα πρόθυμο να λάβει μέρος σε όλες τις πολιτιστικές ομάδες.

Ο καθηγητής της Ελένης μίλησε για ένα φυσιολογικό παιδί: «Δεν υπήρχε κάτι που να μας ανησυχήσει», ενώ αποκάλυψε ότι «παρακολουθούμε πλέον σαν έντρομοι θεατές, σοκαρισμένοι, με δέος τις στενάχωρες λεπτομέρειες που βγαίνουν στην επιφάνεια. Σφίγγουμε την καρδιά μας. Δεν είμαστε μόνο καθηγητές αλλά και γονείς».

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για την Ελένη

Χριστουγεννιάτικο δέντρο «στόλισαν» οι συμφοιτητές της Ελένης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο δέντρο αποφάσισαν να κρεμάσουν στα κλαδιά του κάρτες, που γράφουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, μετά την απώλεια της Ελένης.

Ανάμεσά τους, δύο από αυτές γράφουν:

-«Ελένη μας… συγγνώμη που δεν σε ακούσαμε, συγγνώμη που δεν μας μίλησες».

-«Εσύ που βιώνεις κακοποίηση και κάθε είδους βία, μίλα. Καλό Παράδεισο Ελένη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις