Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Cantelena’s Christmas “Holy Night”

Cantelena’s Christmas “Holy Night”

To Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ στο ROYAL THEATER

Η Cantelena Χορωδία Πάτρας  παρουσιάζει το Cantelenas Christmas «Holy Night» το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 στο ROYAL THEATER. Η καρδιά της πόλης χτυπά γιορτινά και οι χορωδίες της Cantelena καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με μελωδίες από όλο τον κόσμο μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης.

Μέσα από την παιδική φαντασία του βασιλιά των λιονταριών μέχρι και τον μικρό Ιησού στην Ιστορία της Γέννησης, η συναυλία αποκτά μέρος από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Σε  έναν  χώρο υψηλής αισθητικής όπως είναι το ROYAL THEATER  που συνδυάζει  την ιστορία της πόλης με  τη σύγχρονη καλλιτεχνική σκηνή, οι καλεσμένοι της Χορωδίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία για όλη την οικογένεια.

Στη Συναυλία συμμετέχουν όλα τα Χορωδιακά Τμήματα της Cantelena: Η JUNIOR, η ΠΑΙΔΙΚΗ και Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ.  Συνοδεία Πιάνου: Σοφία Μιχαηλίδη  Κρουστά: Κωνσταντίνος Παναγόπουλος Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κατερίνα Κολλυροπούλου  Συμμετέχουν: η Soprano Νάντια Φιόρου  και ο Tenoros Δημήτρης Δημόπουλος. Δ/νση Χορωδίας: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού

(Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 1.30’)

Μετά την ολοκλήρωση του καλλιτεχνικού προγράμματος θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στο χώρο του Royal Theater.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Χορηγός εορταστικού μπουφε: Ζαχαροπλαστεία "Εντελβαις"

Χορηγός επικοινωνίας: εφημερίδα "Η Γνώμη"

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου –Αραβαντινού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture