Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα με το "ΜέΡΑ25" ο Γιάνης Βαρουφάκης- ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα με το "ΜέΡΑ25" ο  Γ...

Στην Αγορά Αργύρη

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος "ΜέΡΑ25"  Γιάνης Βαρουφάκης. Η επίσκεψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα του κ. Βαρουφάκη εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την χώρα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρουσίασε, στην Αγορά Αργύρη, το πρόγραμμα του κόμματός του ενόψει των Ευρωεκλογών του προσεχούς Μαΐου.

 

Σε δηλώσεις του κ. Βαρουφάκης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο κόσμος έρχεται ενημερώνεται για το πρόγραμμά μας είμαστε το μοναδικό κόμμα που έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Τα κανάλια της ολιγαρχίας των Αθηνών μας αποκλείουν από οποιαδήποτε αναφορά κάτι που μας τιμά γιατί σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε.

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τον πολιτικό διάλογο γιατί αυτό που πνίγει τους Έλληνες αυτή την στιγμή είναι η αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που πραγματικά βιώνουν και αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση να λένε οι πολιτικοί.

Δικός μας στόχος είναι να γίνει δημόσια συζήτηση για το ένα πράγμα που έχει αυτή την στιγμή ανάγκη ο τόπος. Την αναδιάρθρωση του χρέους, του Δημόσιου και των ιδιωτικών χρεών, των κόκκινων δανείων που πνίγουν τον κόσμο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις