Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά γυρίσματα τον Μάρτιο η παρέα του "Λόγω τιμής" - Προορίζεται για τον Σκάι τον Οκτώβριο

Ξεκινά γυρίσματα τον Μάρτιο η παρέα του ...

Το είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου στο περιοδικό People

Τελικά το «Λόγω τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου με την παρέα των φοιτητών από την Πάτρα που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπροβλήθηκε το 1996 στο Mega, θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η συνέχεια του, 22 χρόνια μετά, αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο του 2019 στο κανάλι Σκάι με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν σύντομα, όπως έγραψε το περιοδικό People (Κυριακή 16/12/2018) που είχε δηλώσεις της κυρίας Παπαοικονόμου, η οποία μάλιστα έχει έτοιμα τα 3 πρώτα επεισόδια.

Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, η Αθηνά, ο Μιχάλης, ο Άρης, ο Βασίλης και οι άλλοι της παρέας  μεγαλύτεροι πια και σοφότεροι θα είναι και πάλι οι κεντρικοί ήρωες. Θα τους υποδυθούν ξανά οι γνωστοί και αγαπητοί ηθοποιοί Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου ενώ στην υπόθεση θα υπάρξουν και καινούρια πρόσωπα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2019 (θα γίνουν και αρκετά εξωτερικά και πολύ πιθανό είναι σκηνές να γυριστούν και στην Πάτρα όπως και τότε το ’96) και η σειρά θα είναι εβδομαδιαία, όπως είπε στο People η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία ακόμα αποκάλυψε ότι η παρέα ξαναβρίσκεται με αφορμή κάποιο γεγονός. Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων θα έχει 12.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα αφότου γνωστοποιήθηκε η αναβίωση και comeback της αγαπημένης και επιτυχημένης σειράς που έφτανε τότε σε τηλεθέαση και το 40%, διεκδίκησαν το «Λόγω τιμής» 4 κανάλια με τη συχνότητα του Σκάι να είναι αυτή που τελικά όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την προβολή της σειράς. «Ήθελα να γίνει μία αξιοπρεπής δουλειά και το πιο σημαντικό να έχει το χρόνο της», είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου προσθέτοντας πως όλοι έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους και έριξαν τις αμοιβές τους για να μπορέσει να βγει σωστά η σειρά.

Τέλος να θυμίσουμε πως το ολιγόλεπτο βιντεάκι στο youtube που γυρίστηκε με την αφορμή την επιστροφή του «Λόγω τιμής» προξένησε το ενδιαφέρον κάνοντας πάνω από 200.000 views στο youtube, μία κίνηση που αποδείχτηκε επιτυχημένη.

Όσο για την επιτυχία της σειράς (τη σειρά το 1996 είχε σκηνοθετήσει ο Λάμπης Ζαρουτιάδης) όπως είπε με χιούμορ η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, «και τα χαρτιά να έριχνα, δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω αυτό, εύχομαι και ελπίζω να αρέσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight