Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδειξαν στους Πατρινούς πώς να σώζουν ζωές – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδειξαν στους Πατρ...

Το πρωί της Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Διασώστες από το Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, δείχνοντας στους Πατρινούς πως μπορούν να σώσουν συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα έγινε επίδειξη της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των δράσεων με σύνθημα «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή», το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) διοργανώνει από τις 12 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2018, την «6η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία είναι αφιερωμένη σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Σκοπός είναι η παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών, η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πρώτων βοηθειών αλλά και η ανάδειξη του πολύπλευρου κοινωνικού έργου του Ε.Κ.Α.Β., που δεν περιορίζεται στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα αλλά καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τους πολίτες και την κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις