Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο! ΒΙΝΤΕΟ

Κέρδισε στον διαγωνισμό "Μις Υφήλιος"

Η Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες στέφθηκε σήμερα "Μις Υφήλιος". Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που η χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας κερδίζει τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Δεν τα κατάφερε η Ιωάννα Μπέλλα στο διαγωνισμό "Μις Υφήλιος"- Έμεινε εκτός της 20αδας

Η 24χρονη Φιλιππινο-αυστραλή Γκρέι είναι μοντέλο και κέρδισε τον τίτλο στον διαγωνισμό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, όπου για πρώτη φορά συμμετείχε και μια τρανσέξουαλ διαγωνιζόμενη.

"Η καρδιά μου είναι γεμάτη με τόση ευγνωμοσύνη. Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλα και ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα την πίεση", είπε η Γκρέι, η οποία φορούσε ένα κόκκινο και πορτοκαλί φόρεμα εμπνευσμένο από το όρος Μαγιόν, ένα ηφαίστειο που εξερράγη φέτος.

Η Γκρέι ρωτήθηκε στη διάρκεια του διαγωνισμού ποια είναι η άποψή της για την νομιμοποίηση της κάνναβης και απάντησε ότι την υποστηρίζει για ιατρική χρήση.

Μετά την στέψη της η Γκρέι είπε στους δημοσιογράφους ότι η ερώτηση ήταν "σαφώς σχετική" και ένα "καίριο ζήτημα", προφανώς αναφερόμενη στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών στις Φιλιππίνες που έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους και έχει προκαλάσει παγκόσμια ανησυχία.

Η Γκρέι είπε ακόμη ότι έχοντας εργαστεί σε παραγκούπολη της Μανίλας έχει μάθει να βρίσκει την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

"Μακάρι να μπορούσα να διδάξω στους ανθρώπους να είναι ευγνώμονες, έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε έναν καταπληκτικό κόσμο όπου ο αρνητισμός δεν θα γιγαντωνόταν και δεν θα καλλιεργούνταν και τα παιδιά θα είχαν στα πρόσωπά τους ένα χαμόγελο", είπε.

Η 24χρονη "Μις Νότιος Αφρική" Ταμαρίν Γκριν είναι η πρώτη επιλαχούσα και ακολουθεί η "Μις Βενεζουέλα", η 19χρονη Στέφανι Γκουτιέρες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight