Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πολλαπλό και εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο μενού του Bodegas!

Πολλαπλό και εντυπωσιακό το χριστουγεννι...

Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!

Φέτος την παραμονη Χριστούγεννων, ο executive Chef του Bodegas Στάθης Κοκκαλης, θα σας παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του, ένα εορταστικό μενού γευσιγνωσιας, γιορτάζοντας μαζί σας αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

Ενα μενου 6 γαστρονομικων σταδίων με την συνοδεία διαφορετικών κρασιών που θα συνδέουν το κάθε πιατο, σε μια '' τυφλή'' γευσιγνωσία - διαδρομή, με πολλές εκπλήξεις που πραγματικά αξίζει να δείτε.

Οι θέσεις για το γαστρονομικό menu είναι περιορισμένες και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παράλληλα, για οσουν δεν προλάβουν η δεν επιλέξουν το γαστρονομικό μενού της πρώτης αίθουσας του Bodegas, θα υπάρχει στην δευτερη αίθουσα, ένα ειδικο Χριστουγεννιατικο ala carte menu με αφιέρωμα στο κρέας από όλο τον κόσμο, με ειδικές κοπες για όλα τα γούστα, καθώς και γευστικές προτάσεις από το νέο main menu του Bodegas που έχετε ήδη αγαπήσει.

Στο κελάρι μας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 350 και πλέον ετικέτες κρασιων καθώς και να απολαύσετε ένα κοκτέιλ η ένα premium ποτό στο Bar του Bodegas.

Ζηστε την γαστρονομικη μαγεια των χριστουγεννων με το κυρoς και την κορυφαια ποιοτητα Βodegas.

rez:2610221113

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life