Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι ξεσκέπασε η μητέρα τον βιαστή της κόρης της – Ο δράστης νάρκωνε τον πατέρα για να μείνει μόνος με το κορίτσι

Έτσι ξεσκέπασε η μητέρα τον βιαστή της κ...

Η μητέρα παρίστανε την κόρη και συνομίλησε με τον βιαστή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα όσα διαδραματίστηκαν σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας 13χρονης στα Χανιά από τον φίλο του πατέρα της. Όπως αποκαλύφθηκε ο δράστης, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δύο μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος "φίλος" φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό, κατά τις ίδιες πληροφορίες. Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις Αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές Αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το zarpanews.gr, η μητέρα της 13χρονης που το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στα Χανιά για να περάσει κάποιες μέρες με τον πατέρα της -η κοπέλα κατοικεί μόνιμα με την μητέρα της στο Βέλγιο-, η νεαρή βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον 43χρονο φίλο του πατέρα της κατά την απουσία του δευτέρου στη δουλειά.

Μάλιστα, η μητέρα που μετά την επιστροφή του κοριτσιού στο Βέλγιο παρατήρησε τρομακτική αλλαγή στη συμπεριφορά και τις κινήσεις της κόρης της, αποφάσισε να ενεργήσει, ώστε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι, έδωσε στην 13χρονη το tablet που διατηρούσε και όταν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα συνομιλούσε με κάποιον σε μηνύματα παρατήρησε ότι κλείστηκε στο δωμάτιο της, μπήκε και της το πήρε πίσω.

Παρίστανε την κόρη της και συνομίλησε με τον βιαστή της

Η μητέρα προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, συνέχισε τη συνομιλία που είχε ξεκινήσει η 13χρονη με τον 43χρονο ο οποίος εξακολουθούσε να της κάνει ανήθικες προτάσεις και αναγνώρισε σε απρεπές βίντεο που είχε στείλει ο δεύτερος, τον φίλο του πατέρα της μικρής.

Δίχως να χάσει την ψυχραιμία της, συνέχισε να παριστάνει την κόρη της και άρχισε να αναφέρει στον 43χρονο, ότι δήθεν η μητέρα της πρόκειται να την πάει σε γιατρό να την εξετάσει, ενώ εκείνος την προέτρεπε να πει ότι στους γιατρούς ότι η μητέρα της την χτυπάει.

Στη συνέχεια της κουβέντας ο 43χρονος κατάλαβε ότι ο αποδέκτης των μηνυμάτων δεν ήταν πλέον η μικρή κοπέλα και αμέσως σταμάτησε τη συνομιλία, ενώ απέκλεισε και οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας αφού μπλόκαρε την 13χρονη από τους λογαριασμούς που διατηρούσε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Η μητέρα αφού είχε καταλάβει πλέον τι συνέβαινε, μίλησε με την κόρη της που της αποκάλυψε τα πάντα, μεταξύ των οποίων ότι ο 43χρονος την βίαζε συστηματικά τόσο κατά την απουσία του πατέρα της στη δουλειά, καθώς και όταν ο δεύτερος επέστρεφε σπίτι, ρίχνοντας του υπνωτικά χάπια.

Ανατριχιαστικά τα όσα έκανε πάνω στην 13χρονη

Η μητέρα ανέφερε τα όσα ανατριχιαστικά της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της κατά τη διαμονή της στα Χανιά το μαρτυρικό για την ίδια καλοκαίρι του 2018.

Μεταξύ άλλων η μητέρα ανέφερε ότι ο 43χρονος έδενε με χειροπέδες τα χέρια της 13χρονης, της έκλεινε το στόμα με μονωτική ταινία, ενώ προέβαινε σε παραφύσιν ασέλγεια και εξαναγκασμό στοματικού έρωτα. Η 13χρονη μετά το σοκ που υπέστη εξετάστηκε από ψυχολόγους και από γιατρούς, με τις ιατρικές γνωματεύσεις να βρίσκονται στα χέρια των αρχών.

Ο 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτη στα Χανιά, μετά και το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει η Interpoll και από την ερχόμενη εβδομάδα θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα Χανίων.

Οι μέχρι στιγμής κατηγορίες που βαραίνουν τον 43χρονο από την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη, περιλαμβάνουν αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμό κατ΄εξακολούθηση και κατάχρηση ανήλικης που δεν συμπλήρωσε το 14ο έτος της ηλικίας της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις