Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν αποκαλύπτει τα μυστικά της διάσημης οικογένειας – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν α...

Ο Ντέμης Βαλκάνος περιέγραψε τις παραξενιές των Καρντάσιαν

Ο Ντέμης Βαλκάνος, είναι από τους βασικούς σωματοφύλακες της οικογένειας Καρντάσιαν. Μεγάλωσε στην Ερέτρια, αλλά τα τελευταία 12 χρόνια ζει στις ΗΠΑ όπου παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη.  Ο σωματοφύλακας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εξήγησε πώς βρέθηκε να δουλεύει για την οικογένεια.

Για τις διάσημες σταρ είπε: «Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα, κάνουν απίστευτα ταξίδια, πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες...», ενώ αποκάλυψε πως πρέπει να είναι συνέχεια σε επιφυλακή.

«Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε φεύγουμε σε μία ώρα» είπε, ενώ διαψεύδει τους καβγάδες και τον ανταγωνισμό των διάσημων αδερφών λέγοντας ότι «είναι μια οικογένεια που έχει τους ωραίους κλασικούς καβγάδες που είχαμε».

Περιέγραψε όμως πώς ένιωσε όταν βρέθηκε μπροστά στον καυγά μίας Καρντάσιαν, με τον σύζυγό της. «Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας της μίας από την Καρντάσιαν, αυτήν την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα, εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον», είπε.

Μάλιστα, για τον ίδιο η πιο όμορφη είναι η Κένταλ Τζένερ για την οποία αποκάλυψε  ότι τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός της Κιμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight