Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εσπερίδα για τα 20 χρόνια της Σχολής Θετικών επιστημών & τεχνολογίας του ΕΑΠ

Πάτρα: Εσπερίδα για τα 20 χρόνια της Σχο...

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου

Εσπερίδα διοργανώνεται από την Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ – Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα: «ΣΘΕΤ ΕΑΠ: Είκοσι Χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα στις Θετικές Επιστήμες και στην Τεχνολογία».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης και θα  παρουσιασθεί το διαχρονικό Ακαδημαϊκό έργο της Σχολής από τον Κοσμήτορα Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Επίσης θα μιλήσουν μετά από σχετική πρόσκληση, ο Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Η παρουσία των φαρμακευτικών ενώσεων στο περιβάλλον: Επίπεδα συγκεντρώσεων και Επιπτώσεις» και ο Ομότιμος Καθηγητής Θανάσης Κ. Τσακαλίδης,Τμήμα Μηχανικών H/Y και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ο οποίος θα κάνει ομιλία με τίτλο «Από την Κοινωνία του Μόχθου στην Κοινωνία της Σοφίας (1900 - 2030)».

Θα ακολουθήσει (ανοικτή συζήτηση με αποφοίτους της ΣΘΕΤ) με τίτλο: Προσμονές και εμπειρίες από τις σπουδές στη ΣΘΕΤ και στο ΕΑΠ.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν τα μέλη ΔΕΠ της ΣΘΕΤ Φ. Καριώτου, Δ. Καλλέ, Κ. Μπουρίκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις