Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για την Έφη Ροδοπούλου που έφυγε στα 73 της χρόνια

Πάτρα: Συγκίνηση για την Έφη Ροδοπούλου ...

Υπήρξε μία αγαπητή συμπολίτισσα - Κηδεύεται στην Παντάνασσα το Σάββατο το πρωί

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε το δυσάρεστο νέο ότι έσβησε στα 73 της χρόνια η συμπολίτισσα Ευφροσύνη (Έφη) Ροδοπούλου. Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον καθηγητή μέσης εκπαίδευσης Φώτη Ροδόπουλο και είχαν αποκτήσει δύο γιους, τον Ιωάννη & τον Ηρακλή Ροδόπουλο.

Η Έφη Ροδοπούλου ήταν μία πρόσχαρη, κοινωνική γυναίκα, πάντα με το χαμόγελο, μία καλή οικογενειάρχις που για πολλά χρόνια κατοικούσε επί της πλατείας Υψηλών Αλωνίων ενώ τα πιο τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Νοσηλευόταν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο Ολύμπιον όπου και άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και πολύ κόσμο που την εκτιμούσε και την αγαπούσε.

Ήταν μία γυναίκα στυλοβάτης στην οικογένεια της ενώ ήταν και μία γυναίκα της εκκλησίας και κάθε Τετάρτη φρόντιζε ανελλιπώς να πηγαίνει στον θρησκευτικό κύκλο στην Χριστιανική Εστία Πατρών.

Η εξόδιος ακολουθία για την Έφη Ροδοπούλου θα ψαλεί στον ιερό ναό Παντανάσσης  το Σάββατο 15-12-2018 στις 11.30 το πρωί και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Κοιμητήριο Βραχνείκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις