Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 27 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το πολιτικοινωνικό φιλμ «Vice, o δεύτερος στην ιεραρχία»

Έρχεται 27 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα το πολ...

Με κεντρικό πρόσωπο τον πιο αμφιλεγόμενο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι

Φορτωμένο με 6 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα – Golden Globe καταφθάνει στις 27 Δεκεμβρίου 2018 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «Vice, o δεύτερος στην ιεραρχία» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ β’ ανδρικού Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του Ντικ Τσένι που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το Όσκαρ α΄ανδρικού ρόλου φέτος. Ο Μπέιλ είναι υποψήφιος και για στα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών όπως και η Έμι Άνταμς στο ρόλο της κυρίας Τσένι (στον β’ γυναικείο ρόλο).

Καταπληκτικό! Ευφυέστατο! - Pete Hammond, DEADLINE

Ο Κρίστιαν και η Έιμι είναι απίθανοι. - Anna Raya, VANITY FAIR

Τόσο διασκεδαστικό και αληθινά καλό. Αυτό που κάνει ο Μπέιλ είναι απίστευτο!

Jenelle Riley, VARIETY

Επική ταινία! - Mark Olsen, LOS ANGELES TIMES

Φανταστικό! Η Έιμι είναι υπέροχη! - Tatiana Siegel, THE HOLLYWOOD REPORTER.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μεταμορφώθηκε λοιπόν στον πιο αμφιλεγόμενο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και διεκδικεί Χρυσή Σφαίρα Α' ανδρικού ρόλου για την εκπληκτική ερμηνεία του. Το αιχμηρό biopic, που συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, έρχεται στις 27 Δεκεμβρίου στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και την AUDIO VISUAL. Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσένι και ο καθοριστικός ρόλος του στην εμπόλεμη εξωτερική πολιτική της Αμερικής επί προεδρίας Τζορτζ Μπους. Η ταινία σκιαγραφεί κωμικά και γλαφυρά πώς ένας γραφειοκράτης από την Ουάσιγκτον ανελίχθηκε αθόρυβα σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, σε μια περίοδο που στιγματίστηκε από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Ο Τσένι αναδιαμόρφωσε την Αμερική και τον κόσμο με τρόπους που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ συν-σεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας «Το Μεγάλο Σορτάρισμα», τον 50χρονο Άνταμ Μακέι.

Στο «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» παίζουν ακόμα οι Steve Carell, Sam Rockwell, Tyler Perry, Alison Pill και ο Jesse Plemons.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture