Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η οικογένεια Κοκοή γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι & μας προτείνει τις καλύτερες ιδέες για το γιορτινό τραπέζι

Η οικογένεια Κοκοή γνωρίζει το κρέας όσο...

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη

To όνομα Κοκοής αποτελεί συνώνυμο του ποιοτικού κρέατος εδώ και δεκαετίες στην Πάτρα. Επισκεφθήκαμε το κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη, στην οδό Αττάλειας 1, το τρίτο της οικογένειας, το οποίο έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας, ο Βασίλης Κοκοής και η σύζυγός του Παναγιώτα. Οικογενειακή παράδοση, ποιότητα, συνέπεια αλλά και πρωτοτυπία είναι τα χαρακτηριστικά του καταστήματος το οποίο επισκεφθήκαμε.

Εν όψει γιορτών, οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις μιας και εκεί θα βρούμε όχι μόνο τα γνήσια κρέατα και τις γευστικές «αμαρτίες» από λουκάνικο, κοντοσούβλι, τηγανιά, κ.λπ.  για τα οποία φημίζεται ούτως ή άλλως η οικογένεια Κοκοή, αλλά και χωριάτικη κότα για παραδοσιακή αυθεντική σούπα, χωριάτικο κουνέλι για πιο ψαγμένες συνταγές, ρολό γεμιστό σε πολλές παραλλαγές -από πολύ απλές μέχρι εντελώς gourmet- όλα χειροποίητα φτιαγμένα από τους ειδικούς του καλού κρέατος που ξέρουν να το αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν δεν έχετε αποφασίσει τι ιδιαίτερο να προσφέρετε στο ρεβεγιόν, μην ανησυχείτε καθόλου! Μπορούμε να τους δώσουμε την παραγγελία μας για το γιορτινό τραπέζι, με σκοπό να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους με γευστικές προτάσεις άλλου επιπέδου. Όλα φτιάχνονται εδώ, από ανθρώπους με γνώση, μεράκι και αγάπη.

Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμςό Άρτας αλλά και επιλεγμένες φάρμες προμηθεύουν το κρεοπωλείο με διαλεχτά νωπά κρέατα: ελληνικά αρνιά και κατσίκια, χοιρινά Αγρινίου, μοσχάρι από τη Γαλλία (το καλύτερο για όσους γνωρίζουν) και φυσικά τα αγνά κοτόπουλα, από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, που θρέφονται κατά 88% με καλαμπόκι και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της Ηπείρου.

Οι άνθρωποι του κρεοπωλείου «Κοκοής» στην οδό Ατταλείας 1, στη συνοικία Μακρυγιάννη, ο Βασίλης Κοκοής και η σύζυγός του Παναγιώτα, βρίσκονται δίπλα στον πελάτη προσφέροντας μοναδικά γευστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών, οι οποίοι δημιουργούν τις συνταγές με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά και καταφέρνουν να δώσουν μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών των πελατών.

Οι «ψαγμένοι» ξέρουν πλέον από πού θα προμηθευτούν κρέας σε αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, επιπέδου χονδρικής πώλησης. Πολλοί από τους καταναλωτές, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην οικογένεια Κοκοή, παραγγέλνουν και τηλεφωνικά τα κρέατα που θα βάλουν στο τραπέζι για την οικογένειά τους (στο τηλέφωνο 2610 318088) μιας και υπάρχει δυνατότητα διανομής χωρίς χρέωση. Όσοι πάλι προτιμήσουν να περάσουν από το κατάστημα, γνωρίζουν ότι εκεί θα βρουν ανθρώπους ευγενικούς και χαμογελαστούς, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, ακόμη και του πιο απαιτητικού.

Το μότο «Οι καιροί αλλάζουν, οι αξίες μένουν σταθερές» δεν έχει επιλεχθεί τυχαία από την οικογένεια Κοκοή και στο κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη το είδαμε ξεκάθαρα!

Info: Θουρίας & Ατταλείας 1, Τηλ. Παραγγελιών: 2610 318 088

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά