Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Μπήκε και έκλεψε σκρατς!

Αγρίνιο: Μπήκε και έκλεψε σκρατς!

Σύντομο αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος προχθές το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, μετέβη σε εν λειτουργία πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ένα πακέτο στιγμιαίων λαχείων (σκρατς)  συνολικής χρηματικής αξίας (245) ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

 

Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μία 59χρονη διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της  επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης  επτά μηνών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 31χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική 
απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας για τα  όπλα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε  ποινή κάθειρξης πέντε ετών, επτά μηνών και επτά ημερών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε χωριό της Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, επτά αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας από 18 έως και 36 ετών, 
διότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος προχθές το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, μετέβη σε εν 
λειτουργία πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ένα πακέτο στιγμιαίων λαχείων (σκρατς)  συνολικής χρηματικής αξίας (245) ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις