Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρουσιάζεται στην Αθήνα το βιβλίο των εκδόσεων Πικραμένος, «Το Φόρεμα στο Υπόγειο»

Παρουσιάζεται στην Αθήνα το βιβλίο των ε...

Πρόκειται για το 2ο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ελένης Φυσέκη

Οι Πατρινές εκδόσεις «Πικραμένος» προσκαλούν το κοινό ην ερχόμενη Κυριακή, 16.12.2018, στην παρουσίαση του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος της Ελένης Φυσέκη με τίτλο «Το Φόρεμα στο Υπόγειο», στο χώρο του Bock Beer Restaurant (Σπύρου Δοντά 9, στην Αθήνα) στις  17.00 το απόγευμα.

Μετά το επιτυχημένο της μυθιστόρημα «Το Φάλτσο Μικρόφωνο: Μια αφήγηση για φίλους, φίρμες, φήμες κι έναν φόνο» (εκδόσεις «Πικραμένος», 2017), η Ελένη Φυσέκη επιστρέφει με ένα δυνατό και γεμάτο αγωνία φονικό βιβλίο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Κορίνα Βασιλόπουλου δημοσιογράφος και η Τατιάνα Μουκακού συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντονίζει η  Κατερίνα Σαμψώνα κριτικός βιβλίων-συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει Μαριαννίνα Πάτσα δημοσιογράφος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Όλγα δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απώλεια του Γιώργου. Παρ’ ότι το επίσημο πόρισμα της αστυνομίας αναφέρεται σε ατύχημα, εκείνη αποφασίζει να ερευνήσει τον θάνατό του με όποια μέσα διαθέτει, κάνοντας πράγματα που ούτε η ίδια φανταζόταν πως μπορούσε.

Η αναζήτηση της αλήθειας θα γίνει η κυρίαρχη εμμονή της ζωής της.  Η Όλγα θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά της κοσμικής Αθήνας, των ΜΜΕ και του θεάματος, ακόμη και με τον ίδιο της τον εαυτό. Παρ’ όλα αυτά δε θα λυγίσει· θα συνεχίσει την έρευνα, όποιο κι αν θα είναι τελικά το κόστος.

Το Φόρεμα στο Υπόγειο είναι το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ελένης Φυσέκη μετά Το Φάλτσο Μικρόφωνο: Μια αφήγηση για φίλους, φίρμες, φήμες κι έναν φόνο (Εκδόσεις «Πικραμένος», 2017).

*Η Ελένη Φυσέκη, συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε ηχοληψία στη Σχολή Κινηματογράφου Παπαντωνοπούλου. Εργάζεται σε στούντιο ηχογράφησης ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές μουσικές σκηνές, θέατρα, καθώς και μπουζούκια, στην Αθήνα και στην επαρχία. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει ντραμς με τους Lazytrains, μια μπλουζ μπάντα, έχοντας ως κύριο στόχο να περνά καλά, να πίνει τζάμπα μπίρες και να μαζεύει υλικό για το επόμενο βιβλίο της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture