Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Φίλη της Δήμητρα Θεοφανίδη έγραψε τις εντυπώσεις της από το The Voice -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Φίλη της Δήμητρα Θεοφανίδη έγραψε...

Όπως είπε, "είμαι πολύ περήφανη για τις εμφανίσεις της Δήμητρας"

Μία από τις τραγουδίστριες που τα πήγε καλά και εντυπωσίασε στο φετινό The Voice ήταν η Πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη, η οποία ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα με την διαδικασία των playoff επέστρεψε στο τραγουδιστικό σώου, πήγε στα live αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει στα ημιτελικά.

Στο μεταξύ σε ανάρτηση της στο blog της, μία καλή της φίλη, η Σάρα Νένα, που μάλιστα ήταν παρούσα στις προσπάθειες της Δήμητρας Θεοφανίδη, περιέγραψε την εμπειρία και τις εντυπώσεις της. Όπως χαρακτηριστικά γράφει, "τον περασμένο μήνα, μια από τις φίλες μου, η Δήμητρα Θεοφανίδη, είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα THE VOICE OF GREECE. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι μαζί και θα πω απλώς ότι είμαι τόσο υπερήφανη γι 'αυτήν! Όλα ξεκίνησαν με τα blind auditions. Το κομμάτι που είχε επιλέξει η Δήμητρα ήταν το Disco Inferno. Κατάφερε να γυρίσει τρεις καρέκλες και μου αρέσει να σκέφτομαι ότι και ο τέταρτος ήταν έτοιμος να γυρίσει".

Στην ανάρτηση της έχει βάλει και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το τηλέφωνό της ή με το τηλέφωνο άλλων φίλων  καθώς και screenshots από το SKAI TV του προγράμματος The Voice of Greece και φυσικά και βίντεο.

Πιο κάτω η φίλη της Δήμητρας Θεοφανίδη μιλά για τη φάση των battles.

“Το παιχνίδι σε αυτό το σημείο έγινε πιο δύσκολο, γιατί η Δήμητρα έπρεπε να τραγουδήσει ένα ντουέτο. Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο περίπλοκο μέρος της διαδικασίας, γιατί έπρεπε να είναι αρκετά καλή για να περάσει, χωρίς να κρύψει τη φωνή του άλλου τραγουδιστή, γιατί τελικά ήταν ένα ντουέτο και όχι μια μάχη. Το τραγούδι που έπρεπε να εκτελέσουν ήταν το Shallow, από την Lady Gaga και τον Bradley Cooper. Το αποτέλεσμα ήταν, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα καλύτερα ντουέτα του The Voice of Greece φέτος! Γι 'αυτό ο Σάκης δεν μπορούσε να επιλέξει μεταξύ των δύο. Στην τηλεόραση είδαμε δυο λεπτά αναποφασιστικότητας, αλλά στην πραγματικότητα μέναμε εκεί για περισσότερο από 20 λεπτά, και εγώ και η Ιοκάστη (ξαδέλφη της Δήμητρας) δεν μπορούσαμε άλλο.

Σε ένα σημείο ήθελα απλώς να πει οποιοδήποτε όνομα για να σταματήσει η αγωνία. Όλα πήγανε καλά, ο Σάκης επέλεξε τη Δήμητρα και ο Λουίς, ο άλλος παίκτης, κλέφτηκε από την Έλενα Παπαρίζου”.

Tέλος περιγράφει την εμπειρία από την εμφάνιση της Δήμητρας θεοφανίδη στα live cross battles.

“Είναι απίστευτο που έφτασε μέχρι εδώ. Ανησυχούσα αν θα έχει αρκετή υποστήριξη από τους ανθρώπους στην ψηφοφορία. Το τραγούδι ήταν το Un-break my heart, άλλη μια μπαλάντα. Το look της Δήμητρας ήταν και πάλι, όπως και για το τραγούδι Listen, τόσο ευάερο και γλυκό. Έλαμπε απ την κορυφή έως τα νύχια με ένα καταπληκτικό μεταλλικό μοβ φόρεμα που ταίριαζε με το κομψό μοβ σακάκι του Σάκη. Αυτή τη φορά ήμασταν τέσσερα κορίτσια για υποστήριξη: εγώ η Ιοκάστη, η Κωνσταντίνα και η Δανάη.

Δυστυχώς το ταξίδι μας σταμάτησε εδώ, αλλά η διαφορά ήταν 41% 59%, πραγματικά όχι τόσο μεγάλη! Και εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ψήφισαν για τη Δήμητρα, ήσασταν μαζί μας και σχεδόν τα καταφέραμε!!!!!

Είμαι πολύ περήφανη για τις παραστάσεις της Δήμητρας, δεν μας απογοήτευσε ποτέ, ακόμα και στην τελευταία ερμηνεία!!!”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight