Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: 10 νέοι απόφοιτοι της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ παίρνουν τα διπλώματα τους

Πάτρα: 10 νέοι απόφοιτοι της δραματικής ...

Η τελετή θα γίνει το Σάββατο 15/12/2018 στις 12 το μεσημέρι

Η τρίτη φουρνιά αποφοίτων της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα λάβει τα διπλώματα της και η όλη τελετή απονομής των πτυχίων των σπουδαστών της (οι οποίοι είναι απόφοιτοι 2018) θα γίνει στο Θέατρο Μπάρρυ στην οδό Σανταρόζα 7 και Καρόλου, αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι.

Στην τελετή απονομής θα είναι παρόντες ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σταύρος Τσακίρης, ο Διευθυντής Σπουδών της σχολής, σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου, οι καθηγητές της σχολής ενώ έχει προσκληθεί και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τάκης Πετρόπουλος, κ.α.

Αναμένεται να είναι μία ξεχωριστή και συγκινητική τελετή όπου οι 10 νέοι απόφοιτοι της σχολής δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ θα λάβουν τα διπλώματα τους και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον απαιτητικό επαγγελματικό στίβο της υποκριτικής και του θέατρου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά έχουν ετοιμάσει κι ένα θεατρικό δρώμενο - έκπληξη για να το παρουσιάσουν στο τέλος της απονομής.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture