Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πάολα απαντά πρώτη φορά για τον 25χρονο σύντροφό της! BINTEO

Η Πάολα απαντά πρώτη φορά για τον 25χρον...

Εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει

Για τις φήμες που την θέλουν ερωτευμένη ρωτήθηκε on camera η Πάολα. Σύμφωνα με αυτές η τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά.  Φυσικά, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν είναι ερωτευμένη, κι εκείνη γελώντας είπε: «Λοιπόν εσείς με αγαπάτε πάρα πολύ… το ξέρω! Εγώ δε θα ήθελα να συζητήσουμε για τέτοια πράγματα!»

Η Πάολα μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, με τον οποίο είχε σχέση έξι χρόνια, είναι ξανά ερωτευμένη.

Την καρδιά της Πάολα έκλεψε ο 25χρονος συνάδελφός της, Παναγιώτης Τσαφαράς, ο οποίος εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει. Ήταν μαζί της στις συναυλίες της όλο το καλοκαίρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ζευγάρι… και στην πίστα και στη ζωή.

«Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό και δε χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό την έχει ανανεώσει.

Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτά της, ενώ όπου σταθεί δε σταματά να αναφέρεται στον σύντροφό της και στο πάθος που βιώνει πλάι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας στη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης έξι ολόκληρων ετών, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να ρωτά» είχε πει πρόσωπο του περιβάλλοντός της στη Real News.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight