Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε λευκό κλοιό τα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας - Χιονίζει ακατάπαυστα στο Χελμό -Με αλυσίδες η κυκλοφορία προς Καλάβρυτα- ΒΙΝΤΕΟ

Σε λευκό κλοιό τα ορεινά της Δυτικής Ελλ...

Χιόνια σε Ήπειρο και Αττική

Σε λευκό κλοιό από τα ξημερώματα και τα Καλάβρυτα Αχαΐας όπου χιονίζει αρκετά στο ύψος του χιονοδρομικού ενώ το θερμόμετρο έχει υποχωρήσει κάτω από το μηδέν.Η χιονόπτωση έγινε ακόμη πιο έντονη λίγο πριν τις 10 το πρωί, με αποτέλεσμα για προληπτικούς λόγους να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στους δρόμους από την αστυνομία που συστήσει να μην ανεβαίνουν τα οχήματα προς Καλάβρυτα στα χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χιονίζει στην ορεινή Ναυπακτία όμως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα  στο οδικό δίκτυο με το χιόνι στις πιο ορεινές περιοχές να μην υπερβαίνει τους 10 πόντους. Μέχρι αυτή την ώρα δουλεύουν για τον καθαρισμό των δρόμων μόνο μηχανήματα του δήμου αν και υπάρχου μισθωμένα από ιδιώτες με την κατάσταση να είναι ελεγχόμενη αλλά και τον καιρό να δείχνει ότι θα αλλάξει με άνοδο της θερμοκρασίας. Πάντως καλό θα είναι όσοι ανεβούν στα ορεινά να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες προληπτικά.

Στο κλίμα των Χριστουγέννων και ο καιρός - Κρύο, βροχές και χιόνια από σήμερα στα Δυτικά της χώρας

Από το πρωί χιονίζει στην Πάρνηθα Αττικής αλλά και σε όλες τις περιοχές του νομού Ιωαννίνων, ενώ ο υδράργυρος έκανε βουτιά κάτω από το μηδέν. Η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τους δήμους έχει παρατάξει σε όλο το επαρχιακό δίκτυο 28 μηχανήματα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Η χιονόπτωση είναι σφοδρή στις πιο ορεινές περιοχές και γίνονται ρίψεις αλατιού μετά τον αποχιονισμό.

Χιόνι πέφτει και σε όλες τις περιοχές της ορεινής 'Αρτας, από τη Ροδαυγή μέχρι το Βουλγαρέλι, το Αθαμάνιο και τα χωριά της κοιλάδας του Αχελώου.

Xιονίζει, από τις πρωινές ώρες, σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές. Χιόνια πέφτουν και στον νομό Καρδίτσας, ενώ αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις