Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο θείος της άτυχης 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες»

Συγκλονίζει ο θείος της άτυχης 21χρονης:...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα και τον θείο της φοιτήτριας

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για όσα είχε ζήσει η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο πριν δολοφονηθεί, έκανε ο  δικηγόρος και θείος της άτυχης κοπέλας Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Όπως κατήγγειλε η ανιψιά του είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, οι οποίοι την εκβίαζαν με βίντεο που είχαν στην κατοχή τους, να μην καταγγείλει το γεγονός.

Τσακώθηκαν μπροστά στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης! Πού διαφώνησαν και πού συμφώνησαν

Σύμφωνα με τον Γκιουγκή αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο και η Ελένη πήγε μετά από μια εβδομάδα από τον βιασμό στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός, μαζί με τρεις φίλες της, αλλά οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού οπότε δεν έχει κανένα νόημα να καταθέσει.\»Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της. Την μεθύσανε την Ελένη εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας τα εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της, αυτοί οι τρεις άντρες όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει», αποκάλυψε on camera ο δικηγόρος και θείος της Ελένης, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός έρχεται να προστεθεί σε εκείνον του πατέρα της 21χρονης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα στο νησί που βάζει στο στόχαστρο νεαρές φοιτήτριες από απομακρυσμένες περιοχές. Ειδικότερα, είχε αναφέρει ότι αφού τα μέλη του κυκλώματος κακοποιήσουν σεξουαλικά τα θύματά τους, τα εκβιάζουν με οπτικοακουστικό υλικό που ελήφθη χωρίς τη θέλησή τους.

«Εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικό όργιο»

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η ανιψιά του πέρασε μεγάλα βασανιστήρια.

«Ταξίδεψε στον θάνατο εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς και των δυο. Και οι δυο συμμετέχουν στο έγκλημα και οι δυο τη γρονθοκοπούν και οι δυο τη ξεγυμνώνουν και οι δυο τη βιάζουν και οι δυο την κουβαλούν και την πετούν στη θάλασσα. Εκτός από τα γρονθοκοπήματα έχουμε και τα σημάδια στραγγαλισμού. Στη συνέχεια παίρνει ο ένας το σίδερο και τη χτυπούν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κοπεί το αυτί της, να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία και να υπάρχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» συμπλήρωσε ο κ. Γκιουγκής.

«Παρόλα αυτά η Ελένη έχει τις αισθήσεις της. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο από αίμα της Ελένης, τα σεντόνια, τα ρούχα της όπου και τα πέταξαν στη θάλασσα. Πέρασε μεγάλα βασανιστήρια η Ελένη. Αντιστάθηκε στις ανώμαλες ορέξεις αυτών των δυο ατόμων. Μιλάμε για μια βαρβαρότητα που φέρει κτηνώδη ανδρισμό, βασανισμό, βιασμό και μετά τον θάνατο. Αυτό ήταν το μαρτύριο της Ελένης τη νύχτα εκείνη. Η Ελένη εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικό όργιο, αντιστάθηκε και τη δολοφόνησαν άγρια» τόνισε επίσης.

Πατέρας 21χρονης: Ντρεπόταν να μου το 'πει

«Το παιδί μου έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων» τόνισε ο πατέρας της 21χρονης, Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Για τον λόγο αυτό, παρακαλώ όλους όσους γνωρίζουν, ή όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές να μιλήσουν, να μην ντραπούν και φοβηθούν όπως έκανε η Ελένη. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων» εξήγησε.

«Η Ελένη ήταν ένα ευκολόπιστο άτομο και αυτό της κόστισε τη ζωή. Το παιδί μου βασανιζόταν κι όμως είχε το σθένος να αντισταθεί» κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις