Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 20 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα ο απίθανος «Bumblebee»

Έρχεται 20 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα ο απίθ...

Θα δούμε την ταινία και στην Πάτρα

Μαζί με την έξοδο του στις Αμερικάνικες αίθουσες θα δούμε στην Ελλάδα την οικογενειακή περιπέτεια «Bumblebee» που αναμένεται να γεμίσει νοσταλγία τα φετινά Χριστούγεννα τους θεατές. Το φιλμ σε σκηνοθεσία Travis Knight θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2018 στους κινηματογράφους από την Odeon και θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Στο «Bumblebee» που όπως διαβάσαμε στην Wikipedia, είναι το 6ο φιλμ της live-action κινηματογραφικής σειράς «Transformers» και πρίκουελ του «Transformers» του 2007, παίζουν οι Hailee Steinfeld, John Cena,  Jorge Lendeborg Jr.,  John Ortiz, Jason Drucker και η Pamela Adlon.

Διάρκεια:  114 λεπτά.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture