Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γι αυτό αποχώρησε από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου η Demy - Ο καυγάς για την... καρέκλα

Γι αυτό αποχώρησε από την εκπομπή του Σπ...

Τι συνέβη στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής

Θέμα συζήτησης στην ελληνική showbiz αποτελεί τις τελευταίες ημέρες η αποχώρηση της ταλαντούχας τραγουδίστριας Demy από την τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι "Στην υγειά μας". Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία της τραγουδίστριας ήταν που πήρε την απόφαση για την αποχώρησή της για την εκπομπή. Όπως αναφέρει το tlife η Demy αποχώρησε κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight