Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου απόψε στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης της Μητρόπολης Πατρών

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου απόψε στη Χριστουγ...

Στο κλειστό του Απόλλωνα

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική συναυλία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών την προσεχή Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 19.00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα στην Περιβόλα με ερμηνεύτρια την Βορειοελλαδίτισσα Ελένη Τσαλιγοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή.

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα 10/12, ζήτησε «να είμαστε όλοι μαζί όπως και πέρυσι και πρόπερσι και να μπορέσουμε μέσα από την ενότητα των δυνάμεων μας και το πνεύμα της αγάπης να απαλύνουμε τον πόνο στην κοινωνία μας, για να γιορτάσουν όλοι φέτος τα Χριστούγεννα, να μην πεινάσει κανείς και να βρουν τα δώρα τους όλα τα παιδάκια».

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία αγάπης της Μητροπόλεως Πατρών τείνει πλέον να γίνει θεσμός στην πόλη ενώ όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες και έργο της Μητροπόλεως Πατρών που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό και ευρύ είναι προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Επίσης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ.κ. Χρυσόστομος υπογράμμισε πως σε χρήματα η προσφορά της τοπικής εκκλησίας το περασμένο έτος 2017 ανήλθε στο 1 εκατομμύριο 231 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που όπως είπε, «είναι ασφαλισμένα στην αγάπη του λαού μας και κάθε φορά ο Θεός απαντά στις ανάγκες, στέλνει τους ανθρώπους του και μας ενισχύουν στο φιλανθρωπικό μας έργο. Είναι ένα έργο Θεού και ο Πατραικός λαός που είναι ευαίσθητος, ευλογημένος και πονεμένος ξέρει για παράδειγμα τι θα πει να πεινά ο άλλος και να ζει στην ανέχεια και γι’ αυτό προσφέρει από το υστέρημα του».

*Στη συναυλία θα λάβουν μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου καὶ οἱ Bogaz Musique.

Φιλικὴ συμμετοχὴ: Γρηγόρης Νταραβάνογλου- Πρωτοψάλτης-Ἄρχων Μαΐστωρ τῆς Μεγάλης τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ.

Προπώληση Εἰσιτηρίων: α) Στοὺς Ἱεροὺς Ναοὺς β) Στὰ Γραφεῖα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως (Βότση 34, 1ος ὄροφος) γ) Στὰ Καταστήματα Public, ἡλεκτρονικά www.ticketservices.gr καί τηλ: 210-7234567.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις