Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα «Το δέντρο» στο Πολύεδρο

Πάτρα: Ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα ...

Εγκαινιάζεται στις 16/12/2018

Ομαδική εικαστική έκθεση, με θέμα «το δέντρο» εγκαινιάζεται αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα.

Θα παρουσιαστούν έργα από δεκαέξι (16) καλλιτέχνες. Δεκαπέντε ζωγράφοι και ένας γλύπτης παρουσιάζουν δέντρα από την προσωπική μυθολογία του κάθε καλλιτέχνη. Συμμετέχουν με ζωγραφικά έργα οι: Καλοκύρη Ελένη, Καμπάνης Μάρκος, Κολοκυθά Μαίρη, Κολοκυθάς Βασίλης, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Νικοπούλου Ηρω, Παπαδουλή Αφροδίτη, Ραμμόπουλος Βασίλης, Ράμμος Κωνσταντίνος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σταματοπούλου Βίκυ, Συλίκου Κωνσταντίνα, Χατζηλάκου Βίκυ, Χριστοπούλου Κατερίνα και ο γλύπτης Παναγιώτίδης Άγγελος.

Τα δέντρα είναι ποιητικά ή ρεαλιστικά, μοναχικά, παραδεισένια, δέντρα της παιδικής μας ηλικίας, δέντρα φορτωμένα όνειρα, δέντρα που από μέσα τους ξεχειλίζει η ζωή, που ψιθυρίζουν ιστορίες, δέντρα που θα μας κάνουν να λοξοδρομήσουμε από την τρεχαλητή καθημερινότητα.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνονται καθημερινά εκπαιδευτικά προγράμματα με θέμα  «το δέντρο», για παιδιά και σχολικές ομάδες, κατόπιν συνεννόησης με το Πολύεδρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture