Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε" λέει κρατούμενος για το ξυλοδαρμό του 19χρονου μέσα στη φυλακή - ΒΙΝΤΕΟ

"Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του ...

Περιγράφει όσα έγιναν στο κελί

Σοκάρουν τα όσα είπε κρατούμενος για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Όπως λέει ο κρατούμενος στην εκπομπή "Μαζί σου" η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή - Πώς έγινε η επίθεση

Είπε επίσης πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα. Περιέγραψε ότι το περιστατικό έγινε την ώρα του φαγητού, όταν οι πόρτες ανοίγουν. Σοκάρει το γεγονός ότι ο κρατούμενος ανέφερε πως και οι επτά που πήραν μέρος στην επίθεση κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου που κατηγορείται για το φόνο της Ελένης- Τον χτύπησαν συγκρατούμενοί του στις φυλακές Αυλώνα-ΒΙΝΤΕΟ


Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”.

Δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις