Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φιόνα του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και η Μπουλίτσα του 'Καφέ της Χαράς" είναι... μαμά και κόρη!

Η Φιόνα του "Κωνσταντίνου και Ελένη...

Η «Μπουλίτσα» μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε λόγω bullying

Η «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» είναι μαμά και κόρη και εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν καλεσμένες.

Η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα μίλησαν στο «The 2night show» για τη σχέση τους, τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν αλλά και το bullying που πέρασε η μικρή λόγω αναγνωσιμότητας.

Η Χριστίνα πρωταγωνίστησε στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 σε ηλικία 5 ετών, για δυο χρόνια, ενώ την καριέρα της ως ηθοποιός την ξεκίνησε στην ηλικία των 3 ετών. Η τηλεοπτική Μπουλίτσα έζησε και τις δυο πλευρές της δημοσιότητας. Όπως ανέφερε το bullying ξεκίνησε από το δημοτικό και συνεχίστηκε μέχρι την τρίτη λυκείου.

«Η κακή πλευρά… κάποια παιδιά επιστρέφοντας σπίτι τους έβλεπαν το «Καφέ της Χαράς» και μπορεί να ένιωθαν κάποια ζήλεια. Το γεγονός αυτό μπορεί να το μεγαλοποιούσε και κάποια συζήτηση μεταξύ των γονέων τους», είπε αρχικά.

 

«Μόνο και μόνο το όνομα Μπουλίτσα το έβλεπαν κοροϊδευτικά. Με φώναζαν από τους διαδρόμους, από τις τάξεις… Έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, με έχουν απομονώσει τα παιδιά της τάξης μου. Ήμουν ουσιαστικά ο παρίας αλλά αυτό δε με επηρέασε, ουσιαστικά με έκανε να επικεντρωθώ στα μαθήματά μου», συμπλήρωσε.

Η 19χρονη εξήγησε πως τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της μίλησαν πολλές φορές στους αρμόδιους καθηγητές ή διευθυντές και εκείνοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά υπήρξαν και κάποιοι που «βοήθησαν» κάνοντας και οι ίδιοι bullying.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Χριστίνα αν έχει φίλες με την ίδια να απαντά «Φίλες… Κατάφερα και απέκτησα στο τέλος του δημοτικού μερικές πολύ καλές φίλες και μετά έκανα φίλες και στο γυμνάσιο και στο λύκειο».

Και μπορεί η Χριστίνα να μη λύγιζε δημόσια όμως μόνη της πονούσε πολύ. «Ψυχικά λύγισα πολλές φορές και χρειάζεται πολύ κουράγιο για να μπορέσεις να τα καταφέρεις.  Εγώ το ξεπέρασα με υπομονή που μπορεί να μην ήθελα να κάνω και υπομονή εκείνη την ώρα αλλά προέκυψε καθώς περνούσε ο χρόνος», εξήγησε.

Η Λίλιαν Αρχοντή ανέφερε πως η κόρη της πάντα μοιραζόταν τα προβλήματά της μαζί της και εκείνη δεν την άφησε ποτέ μόνη της ή αβοήθητη. Όσο για τη συμβουλή που της έδινε πάντα; Υπομονή. «Της έλεγα κάνε υπομονή να δούμε αύριο θα ξανά γίνει;», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight