Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ZΩΝΤΑΝΑ 15/12 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ VERDI "LA TRAVIATA" ΑΠΟ ΤΗ METROPOLITAN OPERA ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ

ZΩΝΤΑΝΑ 15/12 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ VERDI ...

Σαββατόβραδο στη Νέα Υόρκη του μελοδράματος και της Βιολέτα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας συνεχίζει για 8η χρονιά τη ζωντανή μετάδοση των παραστάσεων της Metropolitan Opera. Το Σάββατο 15.12.2018 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ώρα 19.55 θα μεταδοθεί ζωντανά η διαχρονική τραγωδία του Verdi “La Traviata” με τη μοναδική Diana Damrau  στο ρόλο της ηρωίδας Βιολέτα.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το γραφείο της Λέσχης κατά τις ώρες της λειτουργίας του (Εμπορικό Κέντρο Κόλλα, κάτω μέρος Πλατείας Γεωργίου Α!, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 11-2 το πρωί, τηλ. 693.6177790) και στο Συνεδριακό πριν τη μετάδοση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €10 (για μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης, φοιτητές, παιδιά, ανέργους) και €15 (κανονικό).

Διευθυντής ορχήστρας: Yannick Nézet-Séguin

Σκηνοθεσία: Michael Mayer

Σκηνικά: Christine Jones

Κοστούμια: Susan Hilferty

Φωτισμοί: Kevin Adams

Διανομή: Violetta Valéry (Diana Damrau), Alfredo Germont (Juan Diego Flórez), Giorgio Germont (Quinn Kelsey)

 

Ο  νέος Μουσικός Διευθυντής της Met Yannick Nézet-Séguin διευθύνει τη διαχρονική τραγωδία του Verdi, Λα Τραβιάτα. Σε παραγωγή του Michael Mayer, αυτή η νέα παραγωγή εκτυλίσσεται σε ένα εκθαμβωτικό σκηνικό του 18ου αιώνα που αλλάζει με τις εποχές. Η Diana Damrau είναι η καταδικασμένη ηρωίδα Βιολέττα, απέναντι στον Juan Diego Flórez στον ρόλο του εραστή της, του Αλφρέντο και τον Quinn Kelsey στον ρόλο του προστατευτικού πατέρα του Αλφρέντο, Τζόρτζιο Ζερμόν.

 

Σε μια από τις πιο κλασικές ιστορίες αγάπης που έχουν γραφτεί, ο Verdi καταφέρνει και συνθέτει ένα λεπτομερές ψυχογράφημα της πρωταγωνίστριας του ακολουθώντας με τη μουσική του όλες τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της Βιολέτας και των συμπρωταγωνιστών της. Μια σειρά από πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν την μοναδική αυτή όπερα στην οποία απολαμβάνουμε όλες τις χαρούμενες αλλά και δυσάρεστες στιγμές ενός έρωτα που ήταν καταδικασμένος να αποτύχει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture