Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Ανδραβίδα τυχερός του ΚΙΝΟ, με δελτίο 50.000 ευρώ

Στην Ανδραβίδα τυχερός του ΚΙΝΟ, με δελτ...

Ηλεία

«Χρυσό» δελτίο έπαιξε στο ΚΙΝΟ χθες το απόγευμα ένας 50χρονος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Ανδραβίδα, καθώς με δελτίο συνολικού κόστους 12 ευρώ (24 κληρώσεις)  έπιασε δέκα στα δέκα και κέρδισε το ποσό των 50.000 ευρώ!

Η τυχερή κλήρωση καταγράφηκε στην κλήρωση που έγινε στις 17:55, όπως βλέπετε και στη σχετική Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ «Η Ρέντα», Ευάγγελος Πέττας,  εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφ. «Πατρίς» την ικανοποίησή του  προσθέτοντας ότι είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε δελτίο του ΚΙΝΟ.

«Άλλη μια φορά έχει βγει δελτίο με περίπου 40.000 ευρώ με εννιά στα εννιά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που δίνουμε 50.000 ευρώ με κόστος στήλης 0,50 ευρώ. Ο νικητής έπιασε δέκα στα δέκα και όλο το δελτίο τού κόστισε συνολικά 12 ευρώ. Παρακολουθούσε εδώ μαζί μας την κλήρωση και σημείωνε τους αριθμούς. Κάποια στιγμή βγήκε για λίγο έξω, μάλλον για να σιγουρευτεί, και όταν επέστρεψε μας ανακοίνωσε ότι είχε κερδίσει! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο πρακτορείο μας παίχθηκε ένα τυχερό δελτίο, ειδικά σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές, που ο κόσμος ζορίζεται ακόμα και για τα στοιχειώδη. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Πέττας.

 

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις