Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Λαγούδη: Φονική ενέργεια από πολύπειρους δράστες «βλέπει» ο ειδικός πραγματογνώμονας

Υπόθεση Λαγούδη: Φονική ενέργεια από πολ...

«Δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω προσπάθεια αυτοπυρπολισμού»

Σε πολύπειρους δράστες, που κατάφεραν να «σκηνοθετήσουν» με άρτιο τρόπο μια αυτοχειρία, αποδίδει ο ειδικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκούρμπατσης τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα. Από τότε, έχει ξεκινήσει ένα θρίλερ, με την οικογένεια να δηλώνει ότι η Ειρήνη δολοφονήθηκε και την Αστυνομία να διαρρέει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την έκθεση αυτοψίας που διενήργησε ο διενήργησε ο αντιστράτηγος–υπαρχηγός Π.Σ. ε.α. και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού Ανδριανός Γκούρμπατσης.

Σε αυτά γίνεται αναφορά σε σειρά λαθών και παραλείψεων κατά την έρευνα. Ο κ. Γκούρμπατσης, μεταξύ άλλων, εκτιμά ότι οι δράστες δημιούργησαν μια «φωτιά ελεγχόμενου αερισμού», για να μην κινήσουν υποψίες στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο, διότι αν έβαζαν βενζίνη θα υπήρχε πλήρης καύση και θα ήταν «πολύ πιθανό η πυρκαγιά, λόγω του καπνού να γινόταν αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής».

Σύμφωνα με τον κ. Γκούρμπατση, «δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω προσπάθεια αυτοπυρπολισμού». Επιπλέον, η αιθάλωση στην οροφή δείχνει ότι η πόρτα άνοιξε κάποια στιγμή -κατά την εξέλιξη της φωτιάς- και όχι από την Ειρήνη Λαγούδη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις